Viatges


Trobada VIH a Benicassim Un cap de setmana per a gent possitiva

Els dies 23, 24 i 25 de març tindrà lloc davant la mar en la població de Benicassim una trobada per a persones amb VIH en la que podràs conèixer i compartir el teu temps amb persones en la mateixa situació que tu.

   
Nit de cap d'any Un cap d'any amb alternatives

¿No et queda molt de temps i vols fer alguna cosa diferent i original per a este cap d'any? Los Viajes de la Vicky ens fa tres propostes súper interessants i completament orientades al públic gai.

   
Costa Rica Costa Rica: una explosió de natura salvatge i un toc rosa

Costa Rica està plena de possibilitats per al col·lectiu LGTB, des del turisme de ciutat de al seua capital San José fins les paradisíaques platjes de l'anomenada "Eivissa costarriquenya", amb boscos tropicals i volcans en actiu.

   
Hamaca Gay Weekend Peníscola L'Hamaca Gai Weekend a Peníscola inaugura l'estiu 2011

La setmana del 17, 18 i 19 de juny tindra lloc "l'Hamaca Gai Weekend", una trobada plena de festa, activitats i relax per al cap de setmana a Peníscola. Una forma peculiar i divertida de començar l'estiu a amb participants de tot el país.

   
Barco por las calas del Mediterráneo Explora les nostres costes en vaixell i descobrix els encants del Mediterrani

¿Busques unes vacances diferents? Ara pots gaudir de les nostres cales i penya-segats, fins i tot viatjar fins Eivissa o Formentera en un vaixell amb patró gai i un munt d'activitats relacionades amb la nostra mar.

   
Londres Llocs per descobrir a la Comunitat Valenciana

Hi ha certs llocs desconeguts per al gran públic, on pots disfrutar d'una escapada romantica o, simplement, relacionar-te amb total llibertat amb la teua parella o amics del mateix sexe. Casa Gallinera és un d'estos enclavaments, situat a meitat camí entre Valencia i Alacant.

   
Londres Descobrix Londres

Londres és un dels destins rosa més importants d'Europa, és el destí preferit dels gais més diversos. Del British Museum al barri alternatiu de Candem Town, passant per la plaça Picadilly Circus i Oxford Street, tot és ple de “fruits” com anomenen allí als gais...

   
Gran Canaria Gran Canaria: descobrix el Miami europeu

Gran Canària és un continent en miniatura. Té boscos exòtics, muntanyes, ports, acantilats, pobles pintorescos i conjunts històrics. És la més poblada de les illes i a la seua capital, Las Palmas, el barri de Vegueta és el millor conservat de totes les Canàries...

   
Ibiza Eivissa: l'illa de les sensacions

Alguns indrets en la terra poden comparar-se amb el paradís i sens dubte, Eivissa és un d'ells. És un dels destins gais més importants d'Europa, és una illa plena de contrastos. En ella es disfruta d'un clima d'oberta tolerància cap a l'homosexualitat des de fa molts anys...

   
Praga Praga: deixa que et seduïsca

Praga s'ha convertit en els últims anys en un dels destins preferits per als turistes gais. De dia o de nit, Praga es destapa amb una nombrosa i selecta oferta de restaurants, discoteques i clubs nocturns...