Viatges: Eivissa

L'illa de les sensacions


Alguns indrets en la terra poden comparar-se amb el paradís i sens dubte, Eivissa és un d'ells.

És un dels destins gais més importants d'Europa, és una illa plena de contrastos. En ella es disfruta d'un clima d'oberta tolerància cap a l'homosexualitat des de fa molts anys i açò, unit al seu clima, a la seua situació, a les seues platges i al seu marxa interminable fa que l'illa s'haja convertit en un autèntic paradís per a gais i lesbianes.

Hi ha moltes platges i cales per a recomanar, però la més freqüentada per gais i lesbianes és la platja Es Cavallet, situada al sud de l'illa. Està formada per una fina arena blanca i va ser una de les primeres platges nudista d'Espanya. En ella es troba el famós Chiringay, on es concentren quasi tots els banyistes gais. Música sense parar i un excel·lent ambient fan que este racó de platja siga tan freqüentat.

El port d'Eivissa és des de sempre el cor de la ciutat, els seus carrers estan replens de botigues on podem trobar l'últim en moda, bars, restaurants... Els restaurants d'Eivissa tenen fama de cars, però si busques bé hi ha per a totes les butxaques. Et recomanem: La Torreta, L'Oliva o Dalt Vila.

Una part important dels visitants de l'illa vénen atrets per la marxa nocturna que s'hi troba. I és que si ho desitges pots trobar pràcticament 24 hores de música sense parar els set dies de la setmana.

Anfora Disco és la discoteca gai d'Eivissa, encara que les grans discoteques també celebren la seua sessió gai com Space amb les seues sessions Matineé o Amnesia amb La Troya Asesina. Altres com Pacha compten amb una “barra gai”. Si el que t'abellix és ballar amb més de quatre mil persones al mateix temps, la teua disco és Privilege i si el que et va és el famoseo “portuari” dirigix-te a El Divino.

No hi ha dubte que hi ha diverses Eivisses paral·leles, no sols és desenfreno, música, sol i platja. Eivissa permet abans que res, que el seu visitant desenvolupe eixa personalitat que en la seua ciutat natal no pot o no vol destapar. És sens dubte eixe paradís que tots volem trobar.

Anima't a descobrir-la...

--------------------------------------------

Setmana Santa a Eivissa, del 13 al 17 d'abril, des de 254 €

Informa't en Twinga Viajes.

 


Enllaços d'interés:

· Consell Insular d'Eivissa i Formentera. www.cief.es

· Informació turística de les Illes Balears. www.illesbalears.es

· Ajuntament d'Eivissa. www.eivissa.org


Guies:

· Gay in Spain: www.gayinspain.com

· Mensual: www.mensual.com

· Gay Iberia: www.gayiberia.com

· Gay Ibiza: www.gayibiza.net

· Gay Iberia: www.gayiberia.com

 

EIVISSA
FITXA TÈCNICA
Illa pertanyent a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
Situació 82 Km al SO de l'illa de Mallorca i davant la costa alacantina (a 87 Km).
Extensió 565 Km2 i 170 Km de costa.
Població

Principals ciutats de l'illa:
- Eivissa (34.610 habitants)
- Sant Antoni (15.029 habitants)
- Santa Eulàlia (18.955 habitants)