Viatges

L’Hamaca Gai Weekend a Peníscola inaugura l’estiu 2011

02/06/2011


Amaca Gay Weekend en PeníscolaPer primera vegada en les nostres platges, la setmana del 17, 18 i 19 de juny tindra lloc “l’Hamaca Gai Weekend”, una trobada plena de festa, activitats i relax per al cap de setmana a Peníscola. Una forma peculiar i divertida de començar l’estiu a nivell nacional. Una trobada distinta, alegre i novedosa.

Dos grans nits de festes, divendres i dissabte, tindran lloc durant esta trobada. La primera sera un festa petarda i divertida amb animació seleccionada per a l’esdeveniment i la segona més estiuenca i discotequera. Ambdós estan dissenyades perque disfrutes al maxim!

Durant el dia del dissabte es van a realitzar activitats per que “els hamaqueros” es distraguen i es fomente la participació, la possibilitat de realitzar nous amics, l’intercanvi d’opinions, la competició per mitja d’activitats esportives tant en la platja com en la piscina. Totes les activitats són optatives, ja que al realitzar-se en un entorn tan privilegiat també és una bona opció una estona de platja, prendre el sol, disfrutar dels tractaments diversos del Spa de l’hotel o simplement prendre un refresc en qualsevol de les cafeteries i restaurants de l’hotel.

El lloc triat és un hotel de 4 estreles a primera línia de la platja de Peníscola, on estara a disposició dels hamaqueros 3 bufets lliures i restaurants tematics, dos cafeteries i gimnas. Igual que un saló de festes en exclusiva per al nostre esdeveniment.

Els preus per a la trobada són de 130 €/persona el cap de setmana complet en habitació doble compartida i pensió completa i 160 €/persona el cap de setmana complet en habitació individual i pensió completa.

És important destacar que l’agencia de viatges organitzadora donara el 2% del recaptat a l’organització “Comité Anti-Sida Valencia” per a la lluita contra la SIDA.

L’Hamaca Gai Weekend obri el camí per a un bon començament de la temporada estiuenca del col·lectiu gai i deixa degustar el primer sabor de l’estiu 2011.


---------------------------


Més informació:


Compartix açò al teu Facebook