Viatges: Gran Canària

Descobrix el Miami Europeu


Gran Canària és un continent en miniatura. Té boscos exòtics, muntanyes, ports, acantilats, pobles pintorescos i conjunts històrics. És la més poblada de les illes i a la seua capital, Las Palmas, el barri de Vegueta és el millor conservat de totes les Canàries.

Gran Canària conté diferents microclimes que li otorguen l'atractiu de poder passar de la neu de les seues muntanyes a les càlides aigües de les seues platges, tot en pocs kilòmetres de desplaçament.

Compta amb una enorme riquesa natural, dins la qual destquen les seues numeroses platges, en la gran majoria de sorra rossa, que van des de la impresionant Maspalomas amb 250 hectàries de dunes al costat de la mar, a la recòndita i verge Güigüi, passant per l'animada i cosmopolita Platja de Las Canteras. El seu clima templat i l'agradable temperatura de l'aigua permeten que les seues platges siguen utilitzades durant tot l'any.

Playa del Inglés, en el extrem més meridional de Gran Canària, amb les famoses dunes de Maspalomas, és el Miami Beach dels europeus. És un paradís vacacional amb sol permanent, boniques platges i una vida nocturna intensa. L'ambient gai es concentra principalment al Jumbo Center, en el que podem trobar restaurants, cafès, pubs, discoteques... al llarg de les 24 hores del dia.

--------------------------------------------

Si vols conèixer Gran Canària, ara tens la possibilitat de disfrutar-la al llarg de 7 nits des de 467 €.

Informa't en Twinga Viajes.