Viatges

Un cap d'any amb alternatives

21/11/2011


NocheviejaArriba novament el cap d'any i com sempre ens agarra sense plans i sense moltes alternatives interessants per al nostre col.lectiu.

Evidentment, sempre queda l'eixida nocturna del dia de Nit de cap d'any pels barris més gais de la nostra geografia disfrutant amb els amics i coneguts que sempre tenim. Pero no seria interessant poder disfrutar els 4 últims dies de l'any de forma diferent podent tindre alternatives en el nostre sector coneixent gent afí a nosaltres per al temps lliure?

Enguany a la Comunitat Valenciana podem realitzar 4 dies de veler visitant les Illes Columbrets i fent nit en les illes a bordo del barco, en una tripulació formada només per gais i disfrutant els dos últims dies amarrats al port America's Cup de Valencia i disfrutant bé de la nit valenciana o bé d'un catering fantastic a bord del veler.

Altres activitats interessants es troben en paquets organitzats per a conéixer millor la ciutat de Barcelona i Sitges, com recórrer la ciutat amb bici i vista des dels ulls d'un guia gai, eixir de festa amb el mateix guia coneixent la marxa de la capital catalana i passar la nit de cap d'any en l'Hotel Axel de Barcelona, que té preparada un festa gai de final d'any amb moltes sorpreses.

I per als més romantics, que vos pareix una escapada al peu dels Pirineus francesos en un hotel amb un encant sorprenent celebrant el cap d'any com ho celebren els francesos? Amb xampany i amb focs artificials, per descomptat.

Tot aço i més pots trobar-ho en Los Viajes de la Vicky, empresa de turisme gai de la Comunitat Valenciana. Fent menció que ens has conegut a través de Gayvalencia.org podras beneficiar-te d'un descompte del 5% en els seus paquets vacacionals.


---------------------------


Més informació a: www.la-vicky.com


Compartix açò al teu Facebook