Viatges

Explora les nostres costes en vaixell i descobrix els encants del Mediterrani

15/05/2011


Barco en el MediterráneoJa arriba el bon temps i les ganes d'anar a la platja i realitzar activitats relacionades amb la mar.

A la Comunitat Valenciana posseim gran quantitat de platges nudistes que impregnen la costa de tolerancia i respecte. Per este motiu, són llocs freqüents per al nostre col.lectiu LGTB.

No obstant aixo, la quantitat d'hotels LGTB exclusius són mínims i amb poques capacitats hoteleres. D'esta manera volem presentar-vos una forma alternativa de vacacions estivals, amb baixa capacitat també pero què ens pareix molt interessant.

A causa de la gran quantitat de costa que posseim, a la proximitat amb les illes Balears i al bon temps que sol regnar en la nostra terra en els mesos d'estiu, vos proposem una forma diferent de vacacions i és a bord d'un veler que vos pot portar pels millors penya-segats i platges quasi inaccessibles des de terra. Fins i tot pots experimentar una altra forma de descobrir les meravelloses illes de Eivissa o Formentera ja que estan a unes 10 hores navegant tranquil.lament.

A pesar que este tipus de turisme ja es porta realitzant des de fa anys, la novetat radica en que ara tens l'opció que el patró del veler siga gai, per la qual cosa les possibilitats de comoditat, d'activitats, d'afinitat, etc. es multipliquen. D'esta manera les mostres de carinyo no corren el risc de mirades que desaproven, les conversacions poden ser a tots els nivells, els consells i els llocs gais recomanats ja han sigut inspeccionats i perfectament coneguts pel patró. Realitzar nudisme en el barco no suposa cap incomoditat.

---------------------------

Relaxar-se navegant, descobrir les nostres meravelloses costes des del mar, aprendre les arts del mar quant a navegació i/o pesca, rodejat d'un ambient més que gayfriendly. Tot aço esta ja al teu abast i ho pots trobar en Los Viajes de la Vicky (www.la-vicky.com) que organitza el viatge a la teua mida.

A més, si et poses en contacte amb ells interessant-te en algun dels paquets gais i dius que has conegut l'agencia a través del portal GayValencia.org, disfrutaras d'un descompte del 5% sobre les tarifes del seu web.


Compartix açò al teu Facebook