Salut

Obté l'equilibri entre ment, cos i esperit gràcies al Tantra

09/04/2010


TantraPer a conéixer el Tantra, la primera cosa que cal fer és diferenciar entre el concepte Occidental i Oriental del cos, en el seu tot i les seues parts, i de la sexualitat en els seus mitjans i fins.

El Tantra és una filosofia amb més de 3.000 anys d'antiguitat i el seu nom bàsicament significa "entreteixir", "créixer", "elevar-se"... i en contra de la majoria de les filosofies i religions, accepta el cos com la part física del nostre ser, servint-se d'ell sense condicionants ni prejuís per a aconseguir el creixement espiritual i, conseqüentment l'equilibri entre ment, cos i esperit.

Mentres que a Occident el fi de la sexualitat és l'orgasme i es canalitza tot en els genitals, en el concepte Oriental la sexualitat és un mitjà per a aconseguir l'equilibri i considera TOT el cos sense donar-li més importància a unes parts que a altres, a través del massatge, el vehicle per a això.

El fi no és l'orgasme, més bé s'ensenya a retardar-ho el més possible i a aconseguir, en el cas de l'home, la retro-ejaculació i el multi-orgasme. En definitiva, a allargar el plaer que produïx el procés i a controlar el seu final.

Per exemple, si et fan un massatge excel·lent en els peus sentiràs un gran plaer i no obstant això no estaràs practicant sexe. Perquè en el Tantra dóna igual parlar de peus, de coll o de genitals... Tot és el mateix i encara que es treballe la zona anal, genital, etc...El terapeuta NO està practicant sexe amb tu, està utilitzant el massatge per a equilibrar (elevar biològicament les teues endorfines) el teu Jo físic amb el teu Jo espiritual, creant així un estat positiu i, en conseqüència, de felicitat.

En la teràpia es tractarà d'anar ensenyant al teu cos, al teu esperit i a la teua ment a aconseguir eixe equilibri i poder aplicar-ho a la teua vida, tant a nivell individual com amb la teua parella.

El massatge consta bàsicament de quatre fases. La primera és el control mitjançant la respiració de relaxació, bàsica per a l'elevació espiritual i l'equilibri. La segona, el massatge terapèutic que prepara i relaxa el cos físic, atenent sempre a qualsevol problema localitzat que puga existir. La tercera, el massatge sensitiu que prepara el teu esperit i en quart lloc, el tractament dels "Chakras", que són set punts energètics localitzats en zones del nostre cos: zona anal, genitals, estómac, pit, coll, front i zona superior del cap.

A través d'aquests quatre passos, amb manipulacions adequades i amb el temps suficient (varia segons cada persona) s'aconseguix el mencionat equilibri. Així mateix, la teràpia ajuda a solucionar problemes psico-sexuals com ara l'ejaculació precoç, anaorgàsmies, falta de gana sexual, etc.

-------------------------

Kar Sangó és un professional terapeuta Tantra titulat amb homologació europea, que oferix els seus serveis en un gabinet propi en la ciutat de València. Hi ha la possibilitat de realitzar la teràpia a domicili, si bé la teràpia s'impartix sobre tatami i no sempre els domicilis particulars reunixen les condicions necessàries.

La seua teràpia sol tindre una duració d'entre 90 i 120 minuts, depenent de la sensibilitat del pacient. Comença amb una conversació de 10 o 15 minuts prenent un te o infusió per a crear un clima de confiança i aclarir dubtes, a part del temps que s'empra en la teràpia. Es realitza nus, primer per igualar nivells entre el terapeuta i pacient, després perquè el massatge tàntric es realitza amb tot el cos i finalment, no tindria sentit estar practicant una filosofia que iguala qualsevol part del cos i tapàrem (occidentalment parlant) alguna com a símbol de vergonya o pudor.

Per a més informació: sangoterapeuta@hotmail.com


Compartix açò al teu Facebook