La Subdelegació del Govern a Alacant i DecideT insistixen en la necessitat de denunciar

< Tornar

La Subdelegació del Govern a Alacant comunicarà a La Policia Nacional que reforce la vigilància en determinades zones de la ciutat per a evitar més agressions homòfobes, al mateix temps que insistix en la necessitat tindre denúncies en Comissaria per a poder actuar.

12-sep-06. Informa: DecideT

En una trobada ràpida mantinguda avui entre Etelvina Andreu, subdelegada de Govern i diversos membres de l'Associació DecideT, s'ha tractat el tema de les agressions homòfobes que s'han produït recentment a la ciutat d'Alacant.

En l'entrevista mantinguda, ambdós han coincidit en la necessitat que les persones que hagen sigut objecte d'estes agressions, han de denunciar-ho. "El problema moltes vegades és que les persones agredides no denuncien per por i cal lluitar contra eixa por donant-los garanties i seguretat que es va a actuar al respecte", afirma Juan Antonio Férriz, president de DecideT.

Des de la Subdelegació del Govern a Alacant s'han compromés a reforçar la vigilància en zones concretes per part de la Policia Nacional. Així mateix es demanaran informes de les actuacions policials dutes a terme en les denúncies presentades.

Finalment, DecideT insistix en la necessitat una major implicació per part de l'administració en estos casos. Per a això continuarà estudiant el tema amb altres institucions i partits polítics.