Primer Orgull Gai a Benidorm


05/10/2011


Gay Pride BenidormA Benidorm i des de la preciosa Costa Blanca, se celebra el primer "Orgull Gai On the Beach", una gran festa que durara tres dies entre el 21 i el 23 d'octubre. Sera un esdeveniment benefic, organitzat per l'Associació de Negocis Gai de Benidorm (BGBA) i que comptara amb innumerables espectacles i festes, així com actes culturals per a tots els públics i al llarg de tot el dia i nit. Els beneficis seran destinats a tres ONG dedicades al col.lectiu homosexual de la ciutat.

Els actes començaran divendres 21 amb la Desfilada de l'Orgull, el recorregut de la qual anira des de la Plaça de bous fins a la Platja del Mal Pas, situada junt amb el casc antic. La desfilada es mobilitzara davall el lema "Vine com vulgues" i a continuació començaran les actuacions en l'escenari principal fins les 22:00 h, quan comencen les actuacions als escenaris secundaris localitzats en la zona d'ambient de la ciutat. A les 2:00 començara la festa "Frenetika" al club Underground 2.0 amb festa i animació a les rodalies de la discoteca.

Dissabte 22, en l'escenari principal de la Platja del Mal Pas començaran les activitats a partir de les 12:00 h, amb un mercat ambulant al carrer del Port i ambientació musical a la platja amb música a carrec d'HotMale Radio i diversos djs, així com artistes nacionals i internacionals. Les actuacions s'allargaran fins les 22:00 h, hora en que continuara la festa als dos escenaris secundaris de la C/ Mercat i la Plaça Constitució fins a les 2:00 h. A continuació, la festa continuara a tots els bars de la zona gai de Benidorm. La gran festa del dia sera la "Festa blanca" patrocinada per Gaydar.és i les figures principals de la qual seran els famosos djs G Martin i Dani Toro, junt amb la vocalista Vanesa Klein de Matinee Group.

L'últim dia de l'Orgull se celebrara diumenge 23. La jornada començara amb un servici religiós a les 10:00 i un acte cívic a les 12:00 a l'Ajuntament de Benidorm. Des del migdia, a l'escenari principal de la platja del Mal Pas, Hotmale Radio ambientara amb la seua música durant dos hores abans de les actuacions en viu que s'allargaran fins les 21:00 h. Al finalitzar, se celebrara una vigília a l'Ajuntament Per a recordar a aquells amics i familiars que ja no es troben entre nosaltres.

El tancament d'este llarg cap de setmana sera un espectacular castell de focs d'artifici seguit de festa i espectacles als dos escenaris secundaris de la C/ Mercat i Plaça Constitució fins a les 2:00 h. Després, la festa continua als bars d'ambient de la zona gai de la ciutat i a la festa "Cielo e Infierno" en Underground 2.0 fins a l'alba.

---------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook