“Església catòlica i homosexualitat” a debat en la Universitat d'Alacant

 

18/10/2007. Informa: DecideT


Este pròxim dissabte dia 20 d'octubre, l'associació DecideT organitza una xarrada-col·loqui sobre el tema "Església catòlica i homosexualitat", a càrrec de Juan Antonio Férriz, membre del grup cristià DecideT a més de secretari general i de comunicació de l'Àrea d'Assumptes Religiosos de la Federació Estatal de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (FELGTB).

En l'associació DecideT, el cristianisme és un aspecte que es porta treballant des de fa cinc anys per part del seu grup cristià. Enguany, amb la renovació de l'organització general, es pretén donar un nou impuls també a este grup. En eixa línia es planteja esta xarrada-col·loqui, presentada per Juan Antonio Férriz.

La xarrada versarà sobre diferents temes, principalment centrats en les últimes manifestacions de l'Església Catòlica oficial, la seua discussió i motivacions, i el plantejament d'un discurs positivista cap a les persones LGTB: "davant de les constants manifestacions que la jerarquia catòlica realitza respecte d'això, és important també donar una altra visió raonada des de la fe, superant qualsevol tipus de condemna i veritat absoluta que se'ns vol imposar". Entre altres responsabilitats en DecideT, Férriz ha sigut secretari, coordinador del grup cristià, president i coordinador de comunicació. En este moment assumix les tasques de secretari general i de comunicació en l'Àrea d'Assumptes Religiosos de la FELGTB.

La xarrada-col·loqui es realitzarà dissabte que ve dia 20 d'octubre a les 19.00 hores en la Seu de la Universitat d'Alacant, carrer Ramón i Cajal núm. 4 d'Alacant. Posteriorment s'obrirà un col·loqui amb els assistents. L'entrada serà lliure.