Primera Trobada Internacional Bear "The Paradise" a Gandia


02/05/2012


The PAradise, international gay bear meetingGandia acull este any la celebració de la 1a Trobada Internacional Bear "The Paradise" per a bears, chasers, chubbies i admirers.

L'esdeveniment tindra lloc entre els dies 13,14 i 15 de juliol de 2012 en l'Hotel Tano Resort**** de la platja de Gandia, les instal.lacions i servicis del qual resulten idonis per a la celebració d'una trobada d'esta magnitud.

L'organització vol transmetre l'important esforç realitzat per a fer d'esta 1a Trobada Internacional Bear "The Paradise" una multitudinaria concentració que consolide l'excel.lent nivell que demostra el panorama bear a nivell Nacional i Internacional, amb un notable increment de participants en els últims anys.

El repte és organitzar un gran esdeveniment bear a la Comunitat Valenciana i convertir-ho en un referent que continue creixent de forma imparable en el futur. Este esdeveniment és una oportunitat única per a la comunitat bear, al reunir a Gandia a persones de tot el món disposats a passar tres dies de festa, trobades, activitats i sobretot molta diversió.

---------------------

Més informació: http://theparadisegay.blogspot.com.es/

 


Compartix açò al teu Facebook