El 26 de juny Lambda celebra el 10é aniversari de la Festa de l'Orgull LGTB


21/05/2010


Festa Orgull 2010 Plaça Viriat ValènciaEl dissabte 26 de juny, després de la manifestació en defensa dels drets de les persones transsexuals que recorrerà el centre de València, se celebrarà la 10a edició de la Festa de l'Orgull. Serà a partir de les 21:30h en la Plaça de Viriat del barri del Carme. Enguany La Terremoto de Alcorcón encapçalarà el cartell. La festa comptarà també amb l'actuació de La Prohibida, Los Padres de Lola Djs, Steve Dj i la Dj Cinnamon.

Es tracta d'un acte de visibilitat en el carrer que commemora el desé aniversari de la primera festa en el carrer que va fer visibles a lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals en la ciutat de València. Aquesta celebració posarà punt i seguit a l'Orgull LGTB 2010, que té encara per davant més convocatòries al llarg del País Valencià que poden ser consultades en la web www.lambdavalencia.org.

El Col·lectiu Lambda ha organitzat Festes de l'Orgull en el carrer des de l'any 2000. Fins al 2003 es va celebrar en la Plaça Tavernes de la Valldigna i des de 2004 es convoca en la Plaça de Viriat. En aquests deu anys han sigut molts els artistes que han participat i han col·laborat en la defensa dels drets del col·lectiu LGTB:: La Prohibida, Chico y Chica, Ana Elena Pena, Rúdiguer, Cristinita Percances, Sandra Love, La calaña del Tío Tom, Gore Gore Gays, Vivian Caoba, Twelve Dolls, Dj Dioni Sánchez, Dj Noch, Miss Yuls, Oscar Liv i molts altres...Compartix açò al teu Facebook