Lambda presenta a València
l'exposició PHOTOLES07: Lesbianas de la A a la Z

Serà del 30 de maig fins el 15 de juny a tres espais: la seu del Col·lectiu Lambda , el Restaurant La Tastaolletes i Ca Revolta. Amb ella comencen les activitats del mes de l'Orgull, que enguany tindrà com a protagonistes a les lesbianes.


29/05/2008. Informa: Lambda


 

LesbianasEl Col·lectiu Lambda de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (lgtb), presenta a la ciutat de València l'exposició PHOTOLES07: Lesbianas de la A a la Z . PHOTOLES és un certamen fotogràfic de la Comisión de Cultura de COGAM (www.cogam.org/secciones/cultura) que va nàixer amb l'ambició de fer visible al col·lectiu lèsbic. Aquesta exposició de fotografies de lesbianes retratades per lesbianes arriba enguany a la seua quarta edició.

PHOTOLES07 té com a títol “Lesbianas de la A a la Z ” i mostra la visió particular de les artistes basant-se en una sèrie d'adjectius que recorren tot l'abecedari del castellà. 27 imatges en les quals es mostren lesbianes Amigas, Brillantes, Combativas, Diversas, Estupendas, Fuertes, Glamurosas, Hermosas, Imaginativas, Joviales, Kamasútricas, Luchadoras, Manifestantes, Naturales, cariÑosas, Orgullosas, Pasionales, Queribles, Reivindicativas, Sensuales, Tiernas, Únicas, Visibles, Wapas, seXuales, “túYyo” i maciZas.

Per primera vegada a València, PHOTOLES07 està ubicada en tres llocs diferents: de la A a la N a la seu del Col·lectiu Lambda (c/ Vivons, 26-baix), de la N a la Q al Restaurant La Tastaolletes (c/ Salvador Giner, 6) i de la R a la Z a Ca Revolta (c/ Santa Teresa, 10) des del 31 de maig fins al 15 de juny en els horaris habituals de cada espai (en el cas del Col·lectiu Lambda de dilluns a divendres de 17 a 21 hores).

Amb aquesta exposició el Col·lectiu Lambda comença les seues activitats de cara a la celebració de l'Orgull lèsbic, gai, transsexual i bisexual que, precisament, té enguany la visibilitat lèsbica com el seu eix central.