DecideT organitza un viatge a Madrid per a assistir a la manifestació de l'Orgull

< Tornar

17-maig-06. Informa: DecideT

 

L'Associació DecideT en col·laboració amb el Consell de la Joventut d'Alacant organitzen un viatge per a assistir a la manifestació de l'1 de juliol a Madrid amb motiu de la celebració de l'Orgull LGTB. S'espera aconseguir un nou rècord d'assistència, amb les reivindicacions que els col·lectius LGTB tenen posades sobre la taula.

Llei d'Identitat de Gènere, famílies homoparentals, educació en diversitat, són alguns dels temes més candents que els col·lectius LGTB de l'Estat Espanyol estan treballant actualment. Per tot això se celebrarà la pròxima gran manifestació de l'Orgull LGTB a Madrid, convocada per al pròxim dia 1 de juliol.

L'Associació provincial DecideT, amb la col·laboració del Consell de la Joventut d'Alacant, se suma a esta manifestació organitzant un viatge de cap de setmana a Madrid per a poder assistir-hi. "És necessari estar representats, perquè se'ns senta i se'ns veja. Estem en un moment de molta transcendència i sobretot és necessària la nostra visibilitat com a persones homosexuals i transsexuals, que vivim en societat i que exigim els mateixos drets i el respecte com a ciutadans i ciutadanes", afirma Juan Antonio Férriz, president de l'Associació.

La major exigència actual és l'avantprojecte de Llei que permetrà a les persones transsexuals el canvi de nom sense necessitat d'haver patit una operació de reassignació sexual. Des que el Govern va prometre presentar-ho a finals de 2005, encara no s'ha realitzat i això està provocant un gran enrenou. Així mateix, també s'està treballant en la consecució de la gratuïtat del tractament de reassignació sexual en les distintes administracions autonòmiques, tal com existix actualment a Andalusia i Extremadura.

A més, la defensa de la família homoparental, dins d'altres models familiars, està suposant un dels puntals del treball desenvolupat per la Federació Estatal de Lesbianes, gais i transsexuals, a qui pertany DecideT. Per a això la FELGT juntament amb la UNAF (Unió d'Associació Familiars) está organitzant unes Jornades Internacionals sobre Famílies LGTB, que es desenvoluparan a València durant els dies 22, 23 i 24 de juny, per a parlar sobre la diversitat familiar a Europa, en contraposició a la convocatòria multitudinària que està fent l'Església Catòlica Oficial amb motiu de la visita del papa, en defensa de la família heterosexual tradicional com a únic model possible.

Informació sobre el viatge:

Eixida: 1 de juliol al matí des de la Plaça dels Estels a les 8.30 hores. Parades de camí a Madrid per a arreplegar més gent.

Tornada: 2 de juliol a la vesprada.

Preu: 65 euros (socis al corrent de quota 60 euros)

Inclou desplaçament d'anada i tornada a Madrid amb autobús, estada d'una nit en hostal al costat de la Porta del Sol, i desdejuni.

Inscripcions:

1) Ingrés en compte CAM 2090 3025 59 0040486972. Important especificar concepte (Viatge Orgull Madrid 2006) i nom de l'ordenant.

2) Omplir fitxa d'inscripció en el Consell de la Joventut d'Alacant, en C/ Llauradors 14 3a planta d'Alacant o cridant al telèfon 965 149 678, horari d'atenció de 10 a 13 hores i de 18 a 20 hores. Imprescindible entregar resguard d'ingrés o fotocòpia del mateix.

No s'acceptaran inscripcions si no s'ha realitzat prèviament l'ingrés. L'ordre d'inscripcions serà rigorós, ja que són places limitades.

Termini d'inscripció fins al 15 de juny.

-------------------------------

Per a major informació:

  • Damian 618 389 952 / 605 235 318
  • Juan Antonio Férriz 678 708 730
  • info@decidet.org
  • Consell de la Joventut d'Alacant