El segon Orgull LGTB de la Ribera es celebrarà en la localitat de Sueca


13/06/2010


El col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (LGTB) de la Ribera del Xúquer i la Costera, Colorets, celebrarà el seu segon Orgull LGTB en la localitat de Sueca (Ribera Baixa).

Els membres del col·lectiu ja s'han reunit amb l'alcalde de la localitat, Joan Baldoví, per a acordar els detalls de la manifestació, que es realitzarà en la platja dels Palmeres el pròxim 17 de juliol. Igual que l'any passat, la manifestació acabarà en una festa, també en la platja dels Palmeres, que comptarà amb les actuacions de Divina Roxy i un artista local, segons ha confirmat el col·lectiu. Daniel González, portaveu de Colorets ha afirmat que el col·lectiu té “el suport de l'Ajuntament”, per la qual cosa els membres se senten “satisfets i motivats per a seguir avant amb el projecte”.

El passat any, l'Ajuntament de Carcaixent, liderat per Lola Botella (PP), es va mostrar reticent a acollir l'Orgull LGTB, que, segons ha declarat González, “es va celebrar gràcies al suport de la resta de partits i sindicats, i a l'interés dels membres del col·lectiu, que no es van rendir”.

Els membres de Colorets han manifestat que se senten “molt satisfets” amb l'acollida que els ha donat l'Ajuntament de Sueca.

La programació per a la setmana de l'Orgull de Colorets inclou un cicle de cine i una xarrada sobre temàtica LGTB que se celebrarà en la localitat de Xátiva segons ha confirmat Ximo Ferrero, membre del col·lectiu. A més, Colorets participarà en els Orgulls de València i Madrid, com ja va fer l'any passat. En aquesta ocasió, el col·lectiu s'ha adherit al lema de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB) i reivindicaran també la igualtat de drets de les persones transsexuals també en els pobles valencians, que són l'àmbit d'actuació d'aquest col·lectiu format per gent jove.


Compartix açò al teu Facebook