Moltes poblacions de les nostres comarques pengen la bandera en les façanes dels seus ajuntaments


28/06/2010


Amb motiu del dia de l'Orgull LGTB, molts ajuntaments de la província de València s'han sumat a les celebracions penjant la bandera dels 6 colors en les façanes de les seues cases consistorials, en un acte de reivindicació i visibilitat per als diferents col·lectius que tenen presència en les nostres comarques.

A Xàtiva, Ricardo Martí de l'associació Independence Gai junt amb les regidores de Cultura i la de Benestar, amb el suport del Bloc i el PSOE de Xàtiva, va penjar la bandera en l'ajuntament d'aquesta important ciutat de la Costera, igual que van fer en la població de Xeraco, on la bandera va ser col·locada per l'excel·lentíssim alcalde Ferran Bofí.

CLGS va fer el propi en l'Ajuntament de Gandia. Carlos Carrillo junt amb la primera tinent d'alcalde, Liduvina Gil, la Regidora de Turisme, Amparo Miret, el regidor i portaveu del Bloc-Els Verd, Josep Miquel Moya i la regidor de Partit Popular, Pilar Gavilá, van penjar oficialment la bandera de l'orgull LGTB des del despatx d'Alcaldia. Posteriorment, el col·lectiu es va desplaçar les poblacions de Xeraco, Simat de la Valldigna, Potries i finalment Bellreguard, on es va llegir un manifest en favor de lesbianes, gais, bisexuals i en especial pels drets de les persones transsexuals, en un acte ciutadà convocat pel propi Ajuntament.


Compartix açò al teu Facebook