Col·legues proposa viure l'Orgull de forma alternativa

27/06/2008. Informa: Colega-Valencia


 

El Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals de la Comunitat Valenciana (Colega-València) i Colega Jove organitzen la “I Lesbici-festació”. El motiu d'aquesta denominació, es deu a la celebració de l'any de la visibilitat del col·lectiu lèsbic. La iniciativa començarà el dissabte 28 de juny, a les 12 h en la Plaça de la Mare de Déu en la ciutat de València, a la qual assistiran jóvens de diferents punts de la Comunitat.

L'objectiu d'aquesta activitat esportiu-cultural, és oferir una alternativa per als joves que pretenen celebrar el dia de l'orgull d'una manera diferent del tradicional, fomentant els valors de convivència i tolerància en la nostra comunitat. La nostra intenció és integrar a tota la societat en la lluita pels drets del col·lectiu LGBT, que han de formar part d'una visió integral de ciutadania tal com ho veiem des de la nostra organització.

La bici-festació, partirà de la Plaça de la Mare de Déu a les 12 del migdia del dissabte 28 i finalitzarà en les Torres dels Serrans. Posteriorment en l'antic llit del riu Túria a l'altura de les Torres dels Serrans, es realitzaran diverses activitats culturals i la lectura del manifest.

Tanmateix, es realitzarà durant el cap de setmana una campanya informativa davall el lema “Somos colega's”, on comptarem amb un estand informatiu en la Plaça del Tossal en el Barri del Carme, a fi de sensibilitzar la població en temes com la diversitat sexual, fomentar una vida sexual saludable i desmitificar les concepcions errònies sobre aquest col·lectiu. En aquesta campanya es realitzaran diferents activitats que inclouen el tema de la sexualitat i es repartirà material informatiu i preventiu.

Lloc: Plaça de la Mare de Déu i Plaça del Tossal. València
Dia: Divendres 27 i dissabte 28 de juny
Hora: a partir de les 12 h