Concentració per la diversitat en el Registre Civil de Dénia: "Sí quiero... en Denia"

Colega-València proposa menys festa, menys carnestoltes, més reivindicació i més visibilitat en les xicotetes poblacions

 

20/06/2007. Informa: Colega-Valencia


El Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals de la Comunitat Valenciana (Colega-València) realitzarà una concentració divendres 22 de juny a les 11 h. a les portes del Registre Civil de Dénia (Alacant) per a denunciar les reiterades mostres d'intolerància provocades per la jutgessa encarregada, Laura Alabau.

“Menys festes, menys carnestoltes, més reivindicació i més visibilitat en les xicotetes poblacions i en el món rural és el que falta en la Comunitat Valenciana. València i les grans capitals d'Espanya s'han habituat any rere any a la visibilitat amb les Marxes de l'Orgull Gai. Però a poc a poc la reivindicació s'ha desactivat a favor de la festa i el carnestoltes. Ara és el moment de portar la reivindicació i la visibilitat a on és més necessària per a canviar la realitat de la nostra terra. D'esta manera des de Colega-València ens concentrarem tots els anys en aquelles poblacions que s'hagen distingit per actes d'intolerància i homofòbia, i enguany com no hi havia lloc a dubtes comencem per Dénia”, afirma Francisco Ramírez , president de Colega-València.

Des de Colega-València considerem ridícula i exigua la sanció de 305 euros a què ha sigut condemnada l'esmentada jutgessa per declaracions de crítica al Fiscal en cap d'Alacant. Per tot això, un grup de voluntaris ens concentrarem amb etiquetes de compra amb el lema: “Justícia: 305 Euros”. Amb això pretenem exigir que es condemne la jutgessa a casar tots els gais i lesbianes de la Comunitat Valenciana com a teràpia reparadora de la seua intolerància. Invitem tots els valencians i valencianes, que creguen en la igualtat i la justícia, que independentment de la seua orientació sexual ens recolzen en esta reivindicació.

Colega-València també presentarà la seua campanya turística per a animar als gais i lesbianes a casar-se a Dénia i Sagunt, dos marcs incomparables on dir “Sí quiero” significa un rotund no a la intolerància.