Decide-T i Amnistia Internacional, junts en un acte reivindicatiu amb motiu de l'orgull

< Tornar

28-jun-06. Informa: Decide-T

 

El Col·lectiu Decide-T, el Consell de la Joventut d'Alacant i Amnistia Internacional han celebrat este matí una roda de premsa amb motiu de la celebració del dia de l'Orgullo GLTB:

El format de la roda de premsa no ha estat el tradicional de presentar un manifest. En lloc d'això, estes institucions han optat per donar veu a les realitats que s'estan vivint en el nostre entorn, presentant l'experiència de Maria José, una lesbiana que viu en parella amb la seua dona i dos fills, membre del colectiu Decide-T d'Alacant. Aixì, han volgut contraposar açò als actes i manifestacions prevists per al pròxim 8 de juliol a València per un únic model de família, excloent a la resta de realitats i recolzant les iniciatives de la campanya "Jo no t'espere".

También han volgut fer visible altres realitats al món, mitjançant la denúncia que està fent Amnistia Internacional de que en molts països es perseguix, maltracta i encarcela a lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals com si foren autèntics criminals i que, en alguns casos, fins i tot es pot arribar a castigar-los amb la mort.

Si vols obtindre més informació sobre esta roda de premsa, pots consultar la documentació proporcionada als mitjans de comunicació.