CLGS celebra l'orgull amb la sisena edició de "Gandia Beach Pride"


26/07/2011


Gandia Beach Pride 2011El passat dissabte 23 de juliol, a l'avinguda del nord, es va celebrar el festival "Gandia Beach Pride", una celebració plena de color que CLGS organitza des de 2006 en commemoració del 28 de juny, símbol de l'alliberament de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, i que ha esdevingut l'acte de visibilitat més important de la comarca.

L'esdeveniment va començar a les 23:30 hores amb les actuacions de 180o, grup gandia de pop-rock lesbic, Divina Roxy amb un espectacle drag que va posar el punt de color a la festa i el solista Isaac Folch, cantant pop valencia. A continuació, la part més discotequera va estar a carrec de Dj Suri amb l'animació de Tracy de Venial Valencia i Dj Christian Blonde de El silenci, Denia, que van animar la festa fins a la matinada.

A les 2:30 hores continuarem la festa en Pub Babylon LGTB amb sessió house a carrec de DJ Trikini i espectacle house a carrec de Sax in the mouth. A partir de les 4:00 hores, vam gaudir de la versió més LGTB de Bacarrá discoteca amb DJ Salva Faus.

Per a Mercedes Alcudia, secretaria d'organització de CLGS: "Gandia Beach Pride és un esdeveniment que concentra gran quantitat de persones LGTB, suposa un gran acte de visibilitat i un espai de reivindicació i socialització molt important per a les persones LGTB."

El col.lectiu CLGS vol agrair la col.laboració de l'Ajuntament de Gandia, així com la colaboració d'altres entitats com el Consell dels Joves de Gandia, la discoteca Venial (Valencia), el Pub Babylon de la Platja Gandia, Bacarrá discoteca i Activa Fm.


Compartix açò al teu Facebook