Torna un any més la Levantentienda


09/07/2010


Levantentienda 2010L'acampada Levantentienda se celebrarà els pròxims dies 27, 28 i 29 d'agost en la Serra d'Ador a uns 4 Km de Gandia. Està prevista l'assistència de més de 150 persones de tot el territori espanyol.

Després de 6 anys d'èxit en l'organització d'aquest campament LGTB, anteriorment denominat Acampagay, enguany se celebra la seua VII edició amb el nom de Levantentienda 2010, en el que es batran tots els rècords d'assistència. Un total d'unes 150 persones que assistiran al que pretén ser un espai d'oci, trobada i diversió per a la gent LGTB. Tal és l'envergadura d'aquesta acampada que encara que principalment l'assistència és de la zona de València i Múrcia també acollirà enguany a persones provinents d'altres punts d'Espanya, com Madrid, Barcelona, Conca, Granada etc.

Al llarg dels dies 27, 28 i 29 d'agost, es realitzaran diverses activitats enfocades a compartir experiències i passar uns dies de convivència. Les activitats preparades són molt variades. Hi haurà tallers de balls de saló, taichi, massatges o diversitat sexual entre altres. També es pretén desenvolupar jocs diversos, de presentació, de coneixement personal, culturals… I per descomptat entaular un contacte amb la naturalesa molt més pròxim del que estem acostumats en les ciutats.

L'origen d'aquesta activitat sorgix quan l'associació DecideT d'Alacant decidix organitzar un campament d'estiu a Biar, enfocat bàsicament a persones gais, lesbianes i transsexuals. En aquella ocasió van participar altres col·lectius, com Gailes i No Te Prives, donant lloc a la creació d'aquesta trobada estiuenca entre distints col·lectius d'ambdós comunitats. La segona edició es va dur a terme a Gandia en 2003, coordinats pel col·lectiu Gailes i d'on va sorgir el col·lectiu Independence Gai. Després de dos anys consecutius celebrant-se en la província de Múrcia, torna a València novament organitzat per Independence Gay. Enguany també es batrà rècord en quant a participació de col·lectius: Independence Gay Gandia, Independence Gay Xativa, No Te Prives, DecideT, Lambda, Samarucs, Valencia Bears, Pecaminata, La Colla dels Rabosots, Tal Qual , Colorets, Colegas Valencia, Colegas Murcia, Alicantentiende, Anmara Elche, Galactyco Cartagena, Gay Valencia, Arco Iris. Independentment que l'activitat estiga organitzada per col·lectius i associacions, per assistir qui vulga i no cal estar inscrit o afiliat a cap d'aquestes.

La Levantentienda en la seua VII edició, és ja una de les activitats estiuenques LGTTB referents a Espanya.

---------------------------

Más informació:


Compartix açò al teu Facebook