La Sexta busca gais i lesbianes per a un "Supernanny" de parelles

 

11/07/2007. Informa: MediaPro


La sexta parejas homosexualesSi la teua relació està travessant un mal moment… si esteu en crisi permanent… si desitges millorar la teua forma de relacionar-te… si portes massa temps intentant-ho i no aconseguixes superar el clot… ara un equip d'experts en teràpia familiar es posa a la teua disposició.

El canal de televisió LaSexta està realitzant la difusió d'un nou programa que començarà a emetre's en televisió a partir de setembre. No és un concurs i el tractament és seriós i rigorós (format coaching).

Concretament, busca parelles que estiguen passant algun clot i desitgen entendre i millorar la seua relació. Descobrir com som, com ens comportem en parella i on fallem. Sempre amb un enfocament positiu, nou i constructiu, basat en solucions i ferramentes molt pràctiques que poden ser el revulsiu que marque la diferència. Es podria definir este nou programa com un “Supernanny de parelles”.

El programa, que ve d'Anglaterra i altres països europeus, ha funcionat bé i la primera parella que ha participat ha quedat realment satisfeta amb l'experiència.

Vaja per davant que només el fet de participar posa de manifest les ganes que té la parella per superar eixe clot i això, amb independència dels resultats que s'obtinguen, ja és positiu. Si a això sumem a més l'experiència d'un equip altament especialitzat en teràpia de parelles, les possibilitats d'obtindre resultats satisfactoris augmenten considerablement. A més hi ha una gratificació econòmica per intentar-ho, la qual cosa no deixa de ser un incentiu afegit. Per descomptat, no ha de ser la motivació econòmica la que moga a les parelles a participar en el programa. Això sí, segur que donarà per a celebrar l'haver superat els problemes amb un bonic viatge o un altre capritx.

Actualment el programa està acabant amb les parelles de Barcelona i començarà molt prompte amb les d'altres ciutats, com València. Fins ara no disposa de cap parella homosexual i creu que seria enriquidor normalitzar les relacions de parella gais i lesbianes entre l'audiència televisiva per a reflectir sense prejuís i en profunditat tots els tipus de relació sentimental existents.

Contacta a qualsevol hora en el contestador: 93 553 34 81 o bé en: parejas@mediapro.es

+ INFO en: http://www.lasexta.com/Principal/SeriesYProgramas/Programas/parejas.htm