Gandía celebra con éxito su primer festival Gandia Beach Pride

< Tornar

17-jul-06. Informa: CLGS

 

El passat 15 de juliol va tindre lloc en la platja de Gandia el primer festival GANDIA BEACH PRIDE, organitzat per l'Associació juvenil Col·lectiu de Lesbianes i Gais de la Safor.

Centenars de persones van disfrutar de l'espectacle al costat de la mar, amb actuacions, DJs i molta música. La festa va comptar amb les actuacions de la Chawen, l'animació més excitant de Deseo 54, l'actuació estel·lar de Malena Gràcia i DJ Oscar Liv, tot presentat per Javier Botía. Durant la festa també es van entregar els premis de l'Ahuir 2006 del Col·lectiu de Lesbianes i Gais de la Safor:

- El premi de l'Ahuir a l'activista LGTB del Any va recaure sobre Mercedes Alcúdia, secretària del Col·lectiu, per la seua gran implicació en el mateix.

- El premi l'Ahuir "amics" va ser per al Grup Jove de Lambda, pel seu suport en totes les nostres activitats i la seua ajuda.

- El Premi l'Ahuir al suport social va recaure sobre Vicent Mascarell, Regidor de participació ciutadana de l'Ajuntament de Gandia, per tot el seu recolzament en les nostres iniciatives.

La festa va continuar en els pubs Joker i Queen's i després en la sala especial de la discoteca Bacarra de la platja de Gandia, fins ben entrat el dia.

El secretari d'Organització de CLGS ha valorat la festa com un èxit, tant en la participació dels membres del col·lectiu en la seua organització com en assistència. D'altra banda, ha declarat que este festival va en camí de convertir-se en un dels festivals LGTB de referència en tota la costa.


----------------------------------

Complet reportatge fotogràfic del Gandia Beach Pride