Nit Lambda: 25 anys per la diversitat


2302/2012


Nit LambdaEl Col.lectiu Lambda de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals esta enguany d'aniversari. Són 25 anys lluitant pels drets, la dignitat, la diversitat i la igualtat i volen celebrar-ho amb un espectacle com cal i els ingressos del qual aniran destinats a la lluita contra la sida.

La Nit Lambda sera un espectacle únic i irrepetible. 80 minuts per a recordar, una cita irrenunciable que no pots perdre't. Tindra lloc el dissabte 3 de març a les 20:30 hores al Teatre Micalet (c/ Mestre Palau, 4 de Valencia) i comptará amb la presentació de Pili Gómez com Taconets. Un cartell de luxe que també inclou a Las Queers, Ana Elena Pena i Gilbertástico: Cabaret Histérico, Mi Sostingut i Carmen La Travesti.

A més la Nit Lambda inclou una sorpresa molt especial: la presentació oficial de la nova imatge de Lambda. Una nova identitat per als nous temps.

Pero la festa continuara. Després de l'espectacle tindras l'oportunitat de sopar al mateix Teatre Micalet, amb un menú que consistira en amanides, tapes i entrepans diversos, postre i beguda. I al passar la mitjanit, la festa continuarà en la discoteca Deseo54 amb les actuacions de Mantequilla de Colores i LesCabaret, que començaran a la 1:30.

No t'ho penses més i reserva ja la teua entrada. Pots fer-lo des de ja realitzant una transferencia al número de compte de Bancaixa 2077-0720-87-3100878810 indicant el teu nom, el nombre d'entrades i el nombre de sopars, si és el cas. Per exemple, si Ana García vol reservar tres entrades y 2 places de sopar hauras de ficar "NIT LAMBDA - ANA GARCÍA - 3/2".

Si no pots vindre també pots col.laborar amb la lluita contra la sida en la Fila Zero. Fes una transferencia al número indicat abans amb el concepte "NIT LAMBDA- EL TEU NOM - 0". Recorda que també pots fer la teua aportació via Paypal en la mateixa web del col·lectiu.

També pots comprar directament també la teua entrada fins el divendres 2 de març en la seu de Lambda en horari d'oficina i als locals col.laboradors d'AVEGAL: el Café de la Seu, Café Q-Art, Nuncadigono, Botanic Bear i SoandGo.

Els preus son:

  • Entrada al Teatre Micalet + entrada a Deseo54 (fins les 2:30 h): 10 € socis de Lambda / 12 € no socis. Entrades limitades fins completar l'aforament del teatre.
  • Sopar al Teatre Micalet: 15 € (places limitades). Reserves fins dimecres 29 de febrer.

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook