¿Qué es lo que veo?
Arriba a València el festival València Escena Oberta

< Tornar

13-feb-06. Informa: Santi


Torna el VEO per quart any consecutiu, un festival dirigit per Toni Cantó que porta a València una programació inusual i molt necessària.

El VEO dinamitza durant dues setmanes la vida cultural d'esta ciutat i omple els espais escènics de peces molt recomanables, a banda de traure al carrer espectacles i accions sense aforaments limitats ni lluita per aconseguir entrades.

Tot el que succeirà es pot consultar en la web del festival, www.festivalveo.com i recomane encaridament a tots que deixeu caure per alguna de les actuacions. Jo recomanaré quatre per als més indecisos, però pense anar a tot el que es pose en el meu horari reservat a l'oci.

Primer: Deslunados de Cel Ras, companyia de dansa valenciana que no es pot perdre de vista; Bach de Mal Pelo, uns “clàssics” de la dansa contemporània catalana que no podem ignorar; Construint a Verónica de Bramant Teatre, iniciativa teatral valenciana excepcional que reunix diversos autors, directors i actors: promet molt; i finalment Història Natural (Eloxio do entusiasme) de Matarile, portat des de Galícia per al VEO.

Però anime de nou a què consulteu la programació perquè trobeu el que més s'adeqüe als vostres interessos. Entre tant de teatre, tanta música i tanta dansa segur que hi ha quelcom que connecta amb vosaltres. Aneu sense por a entendre o no entendre, sense prejuís ni valors predeterminats, aneu a disfrutar, a obrir sentits, a deixar-vos portar pel que ocorre en escena. Que els Whalley Range Allstars de Manchester vos fiquen en el llit per a contar-vos un conte, que les flames de Kevin Binkert i Scout Gibbons vos calfen el cos, que les cançons de Riki López ens facen partir de riure.

Del 15 al 26 d'este mes no deixes de consultar la cartellera. I si compres hui o demà t'estalvies la meitat.

Que no es diga que els gais valencians no estem al corrent de les noves tendències. I, açò vos ho dic en la intimitat, no sabeu la de xics guapos que s'acosten per eixos saraus.

Ens veiem en el VEO.