Independence Gay inaugura la seua nova seu social a Gandia


12/01/2011


L'Associació Independence Gay inaugura la seua nova seu social, situada en la Plaça Parc de l'Estació nº 20 de Gandia

Este nou espai contribuïx a millorar el funcionament de l'Associació que, des de fa sis anys, treballa per a defendre la igualtat entre sexes. De fet, eixe va ser l'objectiu pel que va nàixer Independence Gay: la defensa de les llibertats sexuals. Molt s'ha guanyat en este camí però és necessari seguir implicant-se per a avançar en eixa lluita.

El fet de disposar d'una seu social permet que Independence Gay organitze millor el seu treball oferint un espai obert a tots i a totes, especialment a lesbianes, gais, transsexuals, transgènere i bisexuals.

La nova seu social acollirà activitats de qualsevol tipus, totes elles organitzades per l'Associació. Xarrades, cinefòrums, assessorament i suport psicològic. A més, Independence Gay està treballant per a posar en marxa un gabinet d'orientació sobre les possibilitats tan diverses a l'hora de formar una família, com per exemple, adopcions, fecundacions in vitro o donacions d'esperma i òvuls.

Independence Gai ha realitzat un esforç per a fer realitat la nova seu que servirà per al treball intern de l'Associació però, el què és més important, poder atendre a tots aquells i aquelles que necessiten ajuda o vullguen contactar per a col·laborar en qualsevol de les activitats.

Al llarg de l'any, Independence Gay organitza una sèrie d'activitats ja consolidades com són la GaySnow, Levantentienda, El Dia D (diversitat i diversió), Campanya de Lluita contra la Sida... Una llarga llista a la qual es van sumant noves iniciatives com el Certamen Literari 'Harvey Milk'.

Per ser un moment important per a l'Associació, Independence Gay espera comptar amb la vostra presència en la inauguració. Està prevista l'assistència de representants de distints departaments municipals de l'Ajuntament de Gandia, representants de partits polítics, sindicats i d'altres associacions que durant este període han col·laborat d'una forma directa o indirecta amb l'Associació.

---------------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook