Independence Gay convoca el primer certamen de relats curts Harvey Milk


15/01/2011


Certamen literario Harvey MilkDesprés de la recent inauguració de la seua nova seu, l’associació Independence Gay comença l’any amb noves activitats, entre elles el primer Certamen de Relats Curts Harvey Milk en reconeixement a tan important activista en la lluita pels drets del col·lectiu LGTTB (Lesbianes, Gais, Transsexuals, Transgènere, Bisexuals).

Amb este certamen Independence Gay pretén sensibilitzar a la societat al voltant dels temes que ens afecten el col·lectiu LGTTB a través de la lectura, per això cada any el tema a tractar serà diferent. Enguany els relats que es presenten hauran de tocar el tema de la LGTTBfòbia. Pot participar qualsevol persona major de 18 anys i que residisca en el territori espanyol. El termini d’entrega acaba el pròxim 15 de març.

Per a la promoció del certamen s’estan repartint més de 300 cartells i 1000 fullets en centres d’educació, biblioteques, centres públics i llibreries.

L’àmbit del certamen és nacional, per tant s’espera una gran repercussió i per al dia de l’entrega de premis es convocarà tots els participants perquè assistisquen a l’esdeveniment en la ciutat Gandia, seu de l’associació.

Animem a tots/ as a participar en este certamen.

---------------------------

Més informació i bases del concurs:


Compartix açò al teu Facebook