Lambda celebra el seu 9é Congrés sota el lema “Ocupem l’escola, okupem l’educació”


27/01/2011


9º Congreso LambdaEl Col·lectiu Lambda de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, que complirà enguany 25 anys treballant en la defensa dels drets i el benestar de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, celebra aquest cap de setmana el seu 9é Congrés per tal de continuar endavant aquesta tasca. A pesar dels avanços dels últims anys encara són moltes les carències pel que respecta a la nostra igualtat. Entre elles, el recurs d'inconstitucionalitat a la llei que reconeix el matrimoni entre persones del mateix sexe, la incompleta cobertura sanitària del procés de les persones transsexuals i un sistema educatiu que continua sense adoptar la diversitat sexual com un valor essencial al seu currículum. És per això que Lambda continua reivindicant la plena igualtat legal i social i la implicació de les institucions per acabar amb la discriminació que patim.

El 9é Congrés del Col·lectiu Lambda se celebra aquest cap de setmana -divendres 28 i dissabte 29 de gener- i es desenvoluparà a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/St. Ferran, 12 de València). L'acte inaugural tindrà lloc divendres 28 a les 19:30, i en ell participaran representants institucionals, d'entitats cíviques, partits polítics i sindicats. A més, comptarem amb les intervencions del president de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB), Toni Poveda, i l'actual coordinador general del Col·lectiu Lambda, José de Lamo.

El 9é Congrés servirà per a analitzar les línies de treball que el Col·lectiu Lambda desenvoluparà els pròxims anys, en què es vol donar una especial empenta a la tasca en l'àmbit educatiu. Precisament el lema d'aquest 9é Congrés és "Ocupem l'escola, okupem l'educació". Des de Lambda es fa una aposta clara perquè l'actual sistema educatiu incloga la diversitat sexual com un valor més d'una societat democràtica i plural.

---------------------------

Más información:


Compartix açò al teu Facebook