En el marc del seu 20é aniversari
Lambda celebra el pròxim cap de setmana el seu 7é Congrés

< Volver

Amb el lema “20 anys construint futur” es durà a terme el divendres 2 i dissabte 3 de febrer a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània. L'acte inaugural comptarà amb la presència d'Iñigo Lamarca, Beatriz Gimeno i Àlec Casanova

El dijous 1 de febrer tindrà lloc un acte precongressual amb Pedro Zerolo a la Universitat de València


28-gen-07. Informa: Lambda


Sota el lema “20 anys construint futur ”, el Col·lectiu Lambda de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals celebrarà el seu 7é congrés el divendres 2 i dissabte 3 de febrer a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (c/ Sant Ferran, 12 de València).

L'acte inaugural del 7é Congrés del Col·lectiu Lambda tindrà lloc a les 19:30 hores del divendres 2 de febrer a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània. El dit acte, de lliure accés, comptarà amb les intervencions d'Iñigo Lamarca, Ararteko (Defensor del Poble Basc), Beatriz Gimeno, presidenta de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGT), i Àlec Casanova, Coordinador de l'Àrea Transsexual de la FELGT, que parlaran del “Passat, present i futur de les reivindicacions de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals”. Així mateix, a l'acte comptarem amb la presència d'una nombrosa representació política, sindical i social de la ciutat de València i el País Valencià.

El dissabte 3 tindrà lloc la sessió de treball, on la Coordinadora General, Luisa Notario, presentarà l'informe de gestió dels últims dos anys, per al seu debat i aprovació. Posteriorment, es procedirà al debat i votació de les esmenes presentades als documents polític i organitzatiu, així com a la modificació dels estatuts de l'entitat. El Congrés finalitzarà amb la votació dels òrgans de direcció.

Com a acte precongressual, el Grup Universitari del Col·lectiu Lambda ha organitzat una xerrada-col·loqui amb el secretari de Moviments Socials i Relacions amb les ONGs del PSOE, Pedro Zerolo, que tindrà per títol “Ley de identidad de género: otra apuesta por los derechos civiles” i que tindrà lloc dijous 1 de febrer a les 19:30 hores al Saló de Graus de la Facultat de Filològia de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez, 32. València).