Independence Gay organitza la cinquena edició de Levantentienda

 

09/08/2007. Informa: Independence Gay


Independence gayLevantentienda, una de les activitats més populars dirigides a gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals dins de la nostra comunitat, celebra la seua pròxima edició els dies 24, 25 i 26 d'agost del 2007 en l'alberg d'Ador, en la província de València. En esta edició participaran la major part de col·lectius de la Comunitat Valenciana i Múrcia. Independence Gay, la institució organitzadora, és una associació lúdico cultural ubicada a Gandia que porta tres anys organitzant diferents tipus d'esdeveniments i col·laborant intensivament allí on se'ls invita a participar, comprenent amb les seues activitats tot el territori nacional.

Les anteriors edicions de Levantentienda es van celebrar a Alacant (2003), Ador (2004), en la Serra de Columbares de Múrcia (2005) i de nou a Ador (2006). Si vols veure exactament com és la Levantentienda, pots pegar una ullada a l'àlbum de fotos de l'any passat.

El preu per persona dels tres dies sàrria de 50 €, amb tots els menjars del dia inclosos. El número de places està limitat a 100 i la data límit per a fer les reserves és el divendres 17 d'agost. En la web www.independencegay.com secció activitats, es pot estar al corrent del número de places que van quedant disponibles.


Acampada para gays, lesbianas, bisexuales y transexuales

Com fer la reserva de plaça?

Per a reservar la plaça s'haurà de fer un ingrés íntegre del preu de l'activitat (50 €) en el següent número de compte de "La Caixa", de la que és titular Independence Gay Asociación:

2100 2829 42 0200052838

En este ingrés haurà d'anar ben especificat el concepte "Levantentienda 2007" i també el nom complet i cognoms de la persona que ocuparà la plaça. És important guardar el justificant de l'ingrés, ja que haurà de presentar-se el dia d'entrada en el campament.

Tot ingrés realitzat després de la data límit o després que s'haja comunicat que les places ja estan completes, no es tindrà en compte com a reserva de plaça i el seu import serà tornat, sempre que la persona que haja fet l'ingrés ho justifique per mitjà del resguard bancari, a més de proporcionar un número de compte al qual tornar els diners. En esta devolució se li cobraran 5 € pels gastos de transferència i les molèsties causades.


Què he de portar?

 • Llanterna, calçat esportiu, sac de dormir, coixí, protector per als mosquits, protector solar, tovalla de piscina i de neteja personal, roba de bany, necesser amb articles de neteja personal i roba còmoda (aquells que vullguen participar en el taller de disseny d'estampació, hauran de portar una camiseta blanca). No es necessitarà tenda de campanya, ja que dormirem en les cabanyes que hi ha en l'alberg que són de 10 persones.
 • Encara que els menjars (desdejuni, esmorzar, berenar i sopar) estan inclosos, per als que els agrada picar entre hores no porteu aliments que siguen peribles o que necessiten frigorífic.
 • El dissabte a la nit hi haurà una festa de disfresses... així que ja saps, prepara't un disfressa.
 • I, finalment i com sempre, porta moltes ganes de passar-ho bé i conéixer gent nova.

Què fer quan arribem?

 • Res més arribar, ens dirigirem a qualsevol dels organitzadors i els presentarem la còpia de l'ingrés en el banc per a verificar la plaça reservada.
 • Després ens apuntarem a un dels grups, que estaran identificats per un color. Se vos entregarà una identificació del grup que hàgeu triat i tots els membres del mateix color compartiran la mateixa cabanya. No seran més de 10 persones per color i cabanya.
 • Una vegada realitzats estos dos passos, procedirem a allotjar-nos i disposarem de temps lliure fins a l'hora del sopar.
 • Una vegada que hàgem sopat, es donarà la benvinguda a tots i tindrà lloc la presentació.

Com arribar?

Des de València per la costa

Es pot arribar des de València per carretera N-332 o la A-7 fins a Gandia. Sense entrar a Gandia, seguirem direcció Alacant-Oliva per la circumval·lació, després agafarem la V-60 en direcció Albaida, a uns 4 Km trobarem una rotonda (amb baranes blaves) amb les desviacions cap a les localitats de Palma de Gandia i Ador (CV-685). Després de creuar la població de Palma i també la d'Ador, en direcció a Villalonga trobem una rotonda en què ja està senyalitzat l'alberg. Per un camí rural a la dreta "Camí Femats" i a 1 Km arribarem fins allí.

Una altra possibilitat és arribar amb tren fins a Gandia, on en el mateix carrer de l'estació de Renfe es pot agafar un autobús fins a Ador. Del poble fins a l'Alberg, haureu de caminar.

Des d'Alacant per la costa

Es pot arribar des d'Alacant per carretera N-332 o la A-7 fins a Gandia (recomanem la A-7 fins a l'eixida d'Oliva-Gandia). Una vegada que passem la població de Bellreguard ens trobarem amb una rotonda, en la qual agafarem l'eixida direcció València i eixirem per la primera eixida cap a Albaida. A uns 4 Km trobarem una rotonda (amb baranes blaves) amb les desviacions cap a les localitats de Palma de Gandia i Ador (CV-685). Després de creuar la població de Palma i també la d'Ador, en direcció a Villalonga trobem una rotonda en què està senyalitzat l'alberg. Per un camí rural a la dreta "Camí Femats" i a 1 Km arribarem fins allí.

Una altra possibilitat és arribar Amb Autobús fins a Gandia, on en el mateix carrer de l'estació de Renfe es pot agafar un altre autobús fins a Ador. Del poble fins a l'Alberg, haureu de caminar.

Per l'interior

Si veniu per l'interior de la província de València, per la A-35 heu d'arribar fins a l'eixida d'Ontinyent CV-40 i continuar fins a passar el Túnel d'Olleria, on ja teniu indicat direcció Gandia per la CV-60. A partir d'ací, tot recte fins a arribar al tram nou d'autovia. Després d'uns 4 Km d'autovia teniu indicada l'eixida cap a Gandia. Una vegada que eixiu de l'autovia de seguida està indicada l'eixida cap a Ador. Continueu la carretera fins que arribeu a una rotonda en què està senyalitzat l'Alberg Juvenil.


-------------------------------


Per a qualsevol tipus d'aclariment o consulta podeu contactar amb:

 • Colectivo NO TE PRIVES de Murcia:
  • Per a la festa de disfresses, cridar a Roberto (653550823).
  • Per a dir que et véns amb nosaltres a Ador, telefonoa a Luismi (665287370). Com imaginem que poca gent sap on està l'Alberg d'Ador, si ho desitges pots vindre't amb el col·lectiu i així serà més còmode per a tu. Eixirem des de Múrcia.
  • Web: www.noteprives.es

 • Indepencence Gay Asociación: