DecideT va participar en la IV Setmana Jove d'Alacant

< Tornar

L'Associació DecideT ha participat per primera vegada en la IV Setmana Jove organitzada pel Consell de la Joventut d'Alacant, del 5 al 12 d'agost, amb motiu del Dia Internacional de la Joventut, el passat 11 d'agost. La participació s'ha centrat en la realització de xarrades, tallers i videofórums.


12-ago-06. Informa: DecideT

IV Setmana Jove d'AlacantAmb motiu del Dia Internacional de la Joventut el passat 11 d'agost, el Consell de la Joventut d'Alacant ha celebrat estos dies la IV Setmana Jove. Dins de les associacions que han participat es troba DecideT amb la realització de diverses activitats, entre elles una xarrada "conceptes generals sobre homosexualitat", la projecció de la pel·lícula "Tempestat d'estiu" i un taller sobre diversitat sexual.

Tant la xarrada com el taller es van centrar en la sensibilització sobre la realitat LGTB i el coneixement de distints factors en quant al comportament sexual humà. També, en este taller s'ha treballat la diversitat sexual amb xiquets, per mitjà de la realització de fitxes amb activitats, cosa que ha sigut una experiència molt positiva amb vistes a aprofundir-hi.

Esta participació s'emmarca dins del conveni de col·laboració que el passat mes de març van firmar l'Associació DecideT i el Consell de la Joventut d'Alacant. En esta línia s'estan treballant altres col·laboracions amb el Consell de la Joventut d'Elx i algunes regidories de Joventut d'altres municipis, com per exemple Elda. Així mateix, a partir de setembre, DecideT començarà a estudiar la creació d'una secció juvenil, per a la que ja hi ha diversos membres de l'associació interessats a potenciar-la.