Nou atac homòfob i feixista contra la seu de CLGS a Gandia


27/04/2009

Agressió homòfobaAl llarg d'aquest cap de setmana, una vegada més, el Casal de la Diverstitat que és la Seu del Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor ha sigut victima d'un atac homòfob i feixista.

La nit del divendres al dissabte 25 d'abril la seu de CLGS va patir l'atac en el que es van trencar cristalls, es van fer dues pintades a la porta (una esvàstica i el número 88) van ratllar el cartell de "Casal de la Diversitat" fins a tapar-lo i  van dibuixar una mireta fen clara al·lusió a que estem entre els seus "objectius"

Els membres de CLGS estan ja farts d'agressions contra la seua seu, que no fan més que demostrar l'homofòbia que existeix a  la nostra societat. Fa uns dies, CLGS presentava un estudi fet entre els alumnes dels IES de Gandia en el que es mostraven dades molt rellevants com a que 2 de cada 3 alumnes LGTB havia sigut victima d'agressions per aquest motiu.

Per això, des de CLGS fan una crida a tots els sectors socials i polítics per a que es posicionen publicament i no toleren cap tipus d'agressions per qualsevol motiu i menys per l'orientació sexual de les persones.

Per a Carlos Carrillo, coordinador General de CLGS "aquestes agression feixistes i homofobes no fan més que justificar tota la tasca que estem fent des del Col·lectiu en lluita contra l'homofòbia i la transfòbia, com per exemple el programa que portem endavant anomenat Educant per a la Ciutadania, Educant contra la Discriminacio que preten previndre que hi haja gent com la que ha fet les pintades i ha trencat el cristall, fent una ciutadania més tolerant."