La nit

Privée Club, un nou local per a xiques a València

03/02/2010

Privée Club ValènciaDe tots és sabut que la ciutat de València no destaca especialment per la quantitat de locals dirigits a l'oci nocturn del públic LGTB en comparació a altres ciutats amb un nombre d'habitants semblant, fins i tot menor. Aquest cas té especial problemàtica en el cas de les xiques, que contínuament reflectixen les seues queixes per l'existència tan sols d'un parell de locals, rutinaris i limitats.

Privée Club naix com un club per a xiques que trenque amb aquesta idea i pretén oferir un espai compromés a fomentar a la dona en tots els seus àmbits, no limitar-se a ser un simple local de copes. El local està disponible els set dies de la setmana per a promoure qualsevol proposta factible: activitats culturals, festes, esdeveniments especials... amb descomptes per a grups nombrosos, encara que la seua programació fixa és de dijous a dissabte.

Aquesta és la primera vegada que un local de xiques de primera hora funciona a València amb una programació mensual i amb un desplegament de relacions públiques i publicitat regular pels barris del Carme i Russafa. Privée Club es vol caracteritzar per l'eclecticisme i la creació d'un clima acollidor on les clientes s'assenten protagonistes i alcen la veu a les seues necessitats.


Privée Club
C/ Bon Orde, 31 (a l'altura del Mercat d'Abastos)
Obert dijous, divendres i dissabtes de 23 a 3:30 h.


Programació febrer 2010

Dijous 4. Sesió electrònica, house i remember amb Dj Ly (Mona Lisa, Mogambo).

Divendres 5. B-Day 30 anys de furor uterí, amb Vulva dj, cocktel, catering i les djs residentes Cinnamon i Nani dj.

Dissabte 6. Festa de carnestoltes amb djs residentes i premi de 2 nits amb desdejuni a la millor disfressa, cortesia de Samaruc GayBed&Breakfast.

Dijous 11. Sessió electrònica amb Miss Yuls (Groovelives, Musicbox)

Divendres 12. Anti Sant Valentí Party, amb la música indie, provocadora i gamberra de Las Despechadas Pinchadiscos.

Dissabte 13. Flirting Night, la festa del semàfor. Sorteig d'un pack eròtico de La Alegre Conchita, tenda eròtica per a dones a Benimaclet.

Dijous 18. Sessió electrònica amb dj Indeep.

Divendres 19. Festa de la cervesa.

Dissabte 20. Festa Excuse Me?

Dijous 25. Sessió electrònica camb Miss Yuls.

Divendres 26. Djs residents Vulva dj (Natura Dub), Cinnamon (Piccadilly) i Nani dj (Mogambo).

Dissabte 27. Festa gossa amb Los Padres de Lola.

----------------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook