La nit


Growl Club Valencia Growl: La inauguració més esperada a Valencia

12/12/2011 Este cap de setmana s'inaugura el projecte que més ha fet parlar en les últimes setmanes a València. La nova discoteca Growl naix amb la idea de ser un espai 100% masculí, amb sessions i festes pensades exclusivament per a homes.

   
Ruta de los jueves en Valencia Es consolida la nova ruta gai dels dijous a València

01/08/2011 Este estiu, el Café de la Seu, el pub Adn i la discoteca Javalon s'unixen per a formar la nova ruta gai de moda a València per als dijous la nit.

   
Brutus Club Brutus Club seguix en marxa a la sala Mogambo

04/02/2011 Després de quasi dos anys, la festa exclusiva per a homes va tornar el passat mes de setembre amb energies renovades i en un espai diferent, la sala Mogambo al costat de l'ajuntament de València.

   
BKL Tour Bakala.org comienza un nuevo viaje con BKL Tour 2011

09/01/2011 La nostra web de contactes amiga Bakala.org comença fort aquest any 2011 amb l'estrena de la seua nova festa, que recorrerà les millors discoteques d'ambient del nostre país i que dona el tret d'eixida a València.

   
The L Party The L Party. Les xiques tornen a la càrrega en Fetish

30/10/2010 La festa per a xiques de Girls Only torna el pròxim 6 de novembre a Fetish Club València amb la millor música de Cinnamon, Gloria Cebrián i Miss Yuls, quart fosc per a xiques i concurs d'orgasmes.

   
Freedom Club Elche Inauguració de Freedom Gay&Lesbian Elx

28/05/2010 Este dissabte 5 de junyo obre les seues portes a Elx Freedom, la nova discoteca per a gays i lesbianes situada als baixos de l'estadi Martínez Valero i que s'unix als 7 locals per a públic LGTB en la ciutat.

   
Mister Gay Pride Mr Gay Valencia: este any pots ser tu!

07/05/2010 Després de l'èxit de la passada edició on el representant de València va deixar molt alt el pavelló al certamen nacional de Mr. Gray Pride, torna el pròxim 4 de juny la gala provincial en la discoteca Deseo54.

   
Pub para chicas en Valencia Privée Club, un nou local per a xiques a València

03/02/2010Privée Club naix com un club per a xiques que trenque amb aquesta idea i pretén oferir un espai compromés a fomentar a la dona en tots els seus àmbits, no limitar-se a ser un simple local de copes per a lesbianes.

   
Discoteca Troya Elche Troya Gay&Lesbian Dance Club a Elx

30/10/2009 Després de molts anys d'espera, de la mà d'Exzess Sex-shop i Trapisonda Espectáculos arriba a Elx Troya, la primera discoteca d'ambient exclusivament gai & lèsbic a la ciutat.

   
Falete Deseo54 tanca la temporada d'estiu amb la presència de Falete

04/09/2009 El pròxim dissabte 19 de setembre la sala comptarà amb la presència d'un dels artistes mediàtics més importants dels últims anys, una icona de l'elegància, el glamour i imatge pública en pro de la igualtat i la visibilitat.

   
Deseo54 en Las Animas Puerto Deseo54 obri la seua nova terrassa al costat de la mar

19/07/2009 La discoteca gai líder de la ciutat de València obri un nou espai d'oci al costat de la mar. Tots els diumenges de l'estiu, podràs gaudir en un entorn privilegiat del millor ambient gai de la ciutat junt a la mar Mediterránia.

   
Heaven to Hell Heaven to Hell, un nou concepte de sex club a València

10/12/2008 Fa poques semanes va obrir les seues portes un nou sexbar a la ciutat de València, situat en la zona del barri de Russafa i baix el concepte de club privat, marcant una diferència amb altres locals similars...

   
Tabola & GayXperience Tabola i GayXperience, més ambient per a la nit valenciana

14/10/2008 El pub Tabola, un clàssic en la zona d'Aragó, orienta els seus caps de setmana al públic gay davall les produccions de GayXperiencie amb festes molt divertides i amb moltes sorpreses...

   
Reapertura Deseo54 Deseo54 torna a la seua sala habitual al carrer Pepita de València

13/07/2008 Després de setmanes en les que Deseo54 es traslladà a la sala Pachá València, torna amb força a la seua sala habitual al carrer Pepita, amb grans reformes, novetats i moltes sorpreses...

   
Oferta Gay Elche El renaixement de l'ambient gai a Elx

05/06/2008 Noves generacions de il·licitans conjuguen esforços per a que Elx torne a ser la capital de la oferta gai i lèsbica del sur de la província d'Alacant, amb l'obertura de nous comerços, pubs i discoteques...

   
Chico Primera Línea Casting Chico Primera Linea a València

15/05/2008 La revista Primera Linea ha triat la discoteca Venial València com a seu regional per a celebrar el seu casting "Chico Primera Linea" el pròxim dissabte 17 de maig. El guanyador del concurs serà portada de la revista i obtindrà un interessant premi en metàlic...

   
Deseo54 en Pachá Valencia Deseo54 es trasllada temporalment a Pachá València

10/05/2008 Deseo54 abandona temporalment la seua sala habitual al carrer Pepita per a traslladar-se amb tot el seu equip humà, la seua música, l'equip d'animació i tot el seu potencial a la sala Pachá València al carrer Sant Vicent...

   
Ambiente gay en Castellón de La Plana L'ambient gai a la nit de Castelló

04/01/2008 Des de fa alguns anys, els locals d'ambient gai de la ciutat de Castelló han anat consolidant-se fins a convertir-se, avui dia, en una ferma alternativa a l'oferta d'oci nocturn de les grans capitals...