La nit

Deseo54 obri la seua nova terrassa al costat de la mar

19/07/2009


Deseo54 en Las Animas Puerto

Deseo54, la discoteca gai líder de la ciutat de València, obri un nou espai d'oci al costat de la mar. Tots els diumenges de l'estiu, podràs gaudir en un entorn privilegiat del millor ambient gai de la ciutat. Tot un món de sensacions, en la que és sens dubte l'aposta més divertida per a les nits d'estiu dels diumenges.

Arriba el bon temps i cal eixir de casa també els diumenges. Deseo54 i Las Animas Puerto posen tot al teu abast perquè gaudisques de la millor música amb els djs residents de Deseo54 i l'animació número u de la ciutat, Slave of Fame, amb temàtiques sorprenents i una decoració cuidada al detall.

A partir de les 20 h, la sessió comença amb música chill-out on podràs prendre't la teua primera copa o un còctel preparat pels cambrers més guapos de la ciutat, mentres gaudixes de les ones del mar Mediterrani assentat en els seus sofàs o simplement gaudir d'un sopar agradable amb els teus amics, en el restaurant que alberga la terrassa. L'edifici Docks és un espai multi-oci, on a partir d'ara els diumenges la gent és Deseo54.

A mitjanit, comença a sonar la música a càrrec dels djs de Deseo54 juntament amb djs residents Las Animas Puerto i convidats, que faran d'aquesta terrassa la programació del millor so house a València. Atent a la programació dels pròxims diumenges, perquè serà exclusiva amb grans djs en exclusiva per al públic LGTB.

Deseo54 i Las Animas Puerto, a més, t'oferixen una zona VIP on poder estar amb els teus amics perquè gaudisques i no perdes de detall en primera línia del que succeïx en la terrassa. Pots reservar-la a través de www.deseo54.com o directament en sala perquè tu i els teus amics gaudiu de la frescor del mar Mediterrani en un entorn exclusiu.

L'entrada és gratuïta amb flyer tota la nit, que trobaràs en pubs col·laboradors Deseo54 i a través d'un ampli equip de RRPP, a més de poder descarregar-lo de la web www.deseo54.com i www.grupolasanimas.com. A més, disposes d'un pàrquing privat junt amb l'edifici Docks.

És el moment de gaudir de la terrassa de Deseo54, junt a la mar i amb el millor ambient de tota la ciutat. Només diumenges.

-----------------------------------

Més informació:


Fotografias: Tilllate.com