La noche

Es consolida la nova ruta gai dels dijous a València

01/08/2011


Brutus Club en MogamboEste estiu, la nova ruta gai de moda per als dijous per la nit a València la conformen el triangle format pel Café de la Seu, el pub So And Go i la nova discoteca Javalon.

Com és habitual tots els anys, al llarg dels mesos de juliol i agost els dijous són especials al trobar-se molta gent de vacances i haber-se desplaçat fins a la nostra ciutat infinitat de turistes, especialment europeus. El calor de l'estiu, l'estela deixada pels dijous universitaris a l'hivern i les especials condiciones de la nostra ciutat, que inviten a eixir al carrer, fa que molts xics i xiques trien este dia per a començar el seu llarg cap de setmana.

La ruta comença al Café de la Seu, el local més emblemàtic de la ciutat, on pots començar la nit sentat a la fresca en la seua animadíssima terrassa i gaudir dels seus famosos coctels, com l'aigua de València. Després, no tens que fer més que creuar el riu via les Torres de Serrans per a arribar al pub So And Go, el local que en els últims dos anys s'ha conformat com la millor alternativa per a començar la nit ballant, al ritme dels temes més actuals del pop internacional. Molta gent jove i uns guapos cambrers posen la resta. I, finalment, la nova discoteca Javalon, situada al costat de l'Avgda. Constitució i molt propet del So And Go, ens oferix una sessi´oespecial per als dijous de l'estiu: dues pistes i la possibilitat de triar entre la música dance més actual o el pop petardo més típic dels dijous a València.


Compartix açò al teu Facebook