La nit

Heaven to Hell, un nou concepte de sex club a València

10/12/2008


Heaven to Hell sex club Valencia

Des de fa poques setmanes té obertes les seues portes un nou sexbar en la ciutat de València, situat en la zona de Russafa i que ha nascut amb el concepte de "club privat", marcant d'esta manera una diferència amb altres locals de característiques semblants i que funcionen amb èxit des de fa anys, així que no penses que és un pub ni un simple quart fosc.

Només estar situat fora de la zona d'ambient més massificada ja és de per si una novetat. Però el més destacat és que la idea ha nascut davall la forma d'un club regentat per una associació a què els visitants han d'associar-se per a accedir-hi.

Però no t'espantes! Açò és només un tràmit per a garantir la seguretat del local, evitar la prostitució, camells i un altre tipus de gent indesitjable. Ser membre del club és gratuït i sense quotes i tan sols has d'aportar dades mínims com el teu nom i Dni.

Fins i tot, si no vols aparéixer en cap base de dades, pots sol·licitar que a l'eixida del local les teues dades siguen destruïdes. D'esta manera, tota persona que es trobe dins del local està identificada en el cas que ocórrega qualsevol succés. És a dir, tot és per la teua seguretat i perquè gaudisques d'un club de sexe exclusiu en la nostra ciutat.

El local està dividit en dues àrees clarament diferenciades. Per un costat Heaven (el cel) és la zona de copes, un chill-out on s'ha cuidat fins al més mínim detall en l'ambientació, per a xarrar i relacionar-te sense sexe amb els altres socis i assistents a les festes.

D'altra banda, Hell (l'infern) sí que és la zona de sexe i disposa de bar, dutxes, wc i molt, molt de morbo. El local posa a la teua disposició tovalles, xancletes, condons, lubricant i tot el que necessites per a donar regna solta als teus desitjos en aquesta zona, on trobaràs glory holes, cabines i minicine, entre altres.

Una altra novetat és la realització de festes temàtiques més enllà de les clàssiques nudistes o de roba interior, a les que ja estem acostumats. Heaven to Hell programa tots els mesos festes tan dispars com Mask, on has d'anar nu amb la cara coberta amb una màscara o Suit&Tie, on només tenen cabuda hòmens amb trage i corbata.

--------------

Heaven to Hell

Dilluns, dimars i dimecres només festes privades.
Dijous, divendres i dissabtes de 22:00 a 4:00 h.
Diumenges de 17:00 a 2:00 h.

C/ Gibraltar, 29 · 46006 València
www.heaventohell.es