La nit

Growl: La inauguració més esperada a Valencia

12/12/2011


Brutus Club en MogamboHavien mantingut la incògnita fins a l'últim moment. Tota Valencia ha estat parlant en les últimes setmanes d'un projecte que va començar anunciant-se discretament pero que, a poc a poc, ha anat calant en el públic gai masculí fins al punt de convertir-se en la inauguració més esperada de la temporada.

Este divendres 16 Growl Club Valencia obri les seues portes en Gran Via Germanies 31, al costat del barri de Russafa entre els carrers Cadis i Sueca, una situació centrica i de facil accés a l'estar situada en ple centre i al costat de una de les zones amb més oferta d'oci nocturn de la ciutat.

I ho fan tirant la casa per la finestra. Com a mostra de la seua aposta per la cultura musical, inauguren el divendres amb Dj Luiggi en cabina, un referent a nivell internacional que no pot faltar en totes les festes gai de tota Europa, i el dissabte amb Binomio, dj resident de sales madrilenyes tan conegudes com Madhunter, Ohm i del festival Madbear.

Growl ha nascut amb la idea de ser un club eminentment masculí, amb festes i sessions pensades especialment per a homes. La seua decoració industrial, els seus tres ambients, la seua "zona de jocs"... tot ha sigut dissenyat per a satisfer les necessitats d'un tipus de públic que, fins ara, difícilment trobava el seu lloc en l'oferta d'ambient valenciana. Lluny d'intentar copiar la fórmula de discoteca popular i oberta a tots els públics que tots coneixem, Growl vol convertir-se en un espai 100% gai, on els homes gais troben el seu lloc i puguen disfrutar d'un espai pensat exclusivament per a ells.

Reconeixem que és una aposta arriscada, pero també cal recordar que a Valencia, precisament, existixen des de fa temps fórmules semblants per a xiques i estan funcionant perfectament. Amb este format, Valencia pot arribar a ser una gran ciutat amb una gran oferta d'oci gai nocturn, a l'altura d'altres grans ciutats espanyoles, ja que Growl no suposara una competencia per a les altres discoteques existents en la ciutat, sinó tot al contrari, una alternativa.

---------------------

Més informació: www.growl.es / Facebook: www.facebook.com/growlVlcCompartix açò al teu Facebook