La nit

Deseo54 tanca la temporada d'estiu amb la presència de Falete

04/09/2009


Falete en Deseo54

Deseo54, el referent de discoteca gai a València, acaba la seua temporada 2009 amb la presència d'algú molt especial: Falete, un colofó d'or per a la millor temporada mai viscuda en la emblemàtica sala.

El pròxim dissabte 19 de setembre la sala comptarà amb la presència d'un dels artistes mediàtics més importants dels últims anys, una icona de l'elegància, el glamour i imatge pública en pro de la igualtat i la visibilitat.

Parlar de Falete no és només parlar d'un fenomen mediàtic de la premsa rosa, sinó del millor artista en el seu estil. Fill d'una família d'artistes (son pare era membre del grup Cantores de Híspalis) va debutar amb 17 anys cantant per a La Chunga i ha tingut padrins artístics com Jesús Quintero. En la seua discografia apareixen versions de temes de Bambino, Rocío Jurado, Chavela Vargas, Isabel Pantoja o Paco Ibáñez i entre els seus treballs destaca ¿Quién te crees tú? que va ser disc d'or en 2008.

La festa d'aquest dia ha nascut per a ser la festa de fi de temporada de l'estiu mai vista. Animació amb tots els luxes, so dels millors djs, il·luminació espectacular, laser show i, per descomptat, el millor ambient de la ciutat acompanyats per aquest artista de primera fila.

Una vegada més, tot l'equip de Deseo54 ha fet un esforç per organitzar un esdeveniment a l'altura del millor públic de València. Superar-se dia a dia no és tasca fàcil.

-----------------------------------

Més informació: