La nit

Inauguració de Freedom Gay&Lesbian Elx

28/05/2010


Discoteca Freedom ElxLa discoteca Freedom obri les seues portes aquest sabádo dia 5 de juny a Elx. Aquesta nova i esperada obertura és una iniciativa que naix de la implicació d'un grup de persones que, des de fa temps, va detectar la necessitat que una ciutat d'aquestes característiques comptara amb una sala exclusivament dedicada al públic LGTB.

Ubicada en els baixos del camp de futbol Martínez Valero, Freedom Gay&Lesbian compta amb una superfície de 600 m2 repartits en distintes zones i té un aforament de 900 persones.

Aquest nou espai disposa a més de zona vip, terrassa, coctelería i una potència de so de 15.000 W. Ja que es troba emplaçat en una zona de fàcil accés, disposa d'una gran àrea de pàrquing gratuït.

Freedom comptarà en els seus pròxims esdeveniments amb els millors djs nacionals i fabulosos espectacles que delectaran a la seua clientela. És l'últim dels 7 locals d'oci d'ambient Gai-lèsbic que disposa la ciutat d'Elx.

Per a la festa d'inauguració comptaran amb l'animació especial de "The Perrys Club Dancers" i dj Carl López i dj David Collado en la cabina, en una nit que s'espera plena de sorpreses i emocions.


Compartix açò al teu Facebook