La nit

Casting Xic Primera Linea en València

15/05/2008. Informa: Venial


Chico Primera LineaLa revista Primera Linea ha triat la discoteca Venial València com a seu regional per a celebrar el seu càsting "Xic Primera Linea" dissabte que ve 17 de maig. El guanyador d'aquest concurs serà portada de la revista i obtindrà un premi en metàl·lic de 3.000 €.

Per a aquest esdeveniment, l'empresa organitzadora Thagson-Primera Linea ens oferirà un gran espectacle visual, en una gran festa que reunirà xics espectaculars disposats a emportar-se el gran premi final.

Els aspirants al càsting hauran de passar diferents exàmens, com una prova de veu i un desfilada en banyador, en el que ens mostraran clarament totes les seues qualitats físiques, ja que el banyador serà blanc i de molt reduïdes dimensions.

També podrem gaudir de tres espectaculars streapers masculins, amb una sensualitat molt especial i una posada en escena que farà que tots ens quedem atònits.

Primera Linea ha assegurat que, per a aquest esdeveniment, comptarà amb una presentadora d'excepció de la qual encara no ha revelat el nom, però que segur animarà l'acte i realçarà, amb el seu bon fer, les qualitats de tots els candidats.

Aquest càsting realitza en cada una de les províncies espanyoles, amb una gran afluència de públic i mitjans informatius, tot amenitzat amb un gran desplegament en mitjans de decoració. A més, col·laboren en l'esdeveniment Caster Jeans i Punt blanc, regalant diferents peces textils entre els assistents.