Música y espectáculos

Infinita Tour 08 en l'Orgull de València el pròxim 28 de juny

17/06/2007


Infinitamentegay 2008Amb gran visió de futur FSM Group va apostar l'any 1993 igual que Veniall per fomentar l'oferta d'oci al públic gai i promocionar la millor música del moment. Avui, després de 15 anys, el pas del temps ha confirmat que ambdós representen una constant expressió cultural que dicta molts altres aspectes socials i culturals.

Fruit de tot açò FSM Group va llançar quelcom innovador, una aposta sense precedent a Madrid i probablement a Espanya, el festival Infinitamentegay que pretén englobar en un únic esdeveniment a les seues més diverses expressions. La música és la protagonista de l'espectacle i els encarregats de donar ambient a aquest macrofestival són els artistes invitats i els disck joqueis.

Convertit en la celebració per excel·lència de l'Orgull Gai de Madrid, ha arribat a convertir-se en l'esdeveniment més important de cara a la resta del món i els avala el progressiu creixement d'assistents, que s'ha duplicat d'edició en edició, arribant a aconseguir les 20.000 persones en l'edició de 2007. Una de les característiques d'Infinitamentegay és la seua espectacular posada en escena. La creativitat i l'esforç de l'equip de FSM Group, sumat que l'esdeveniment es du a terme en un espai impactant, fan un espectacle vibrant que apel·la de ple als sentits.

Estem segurs que enguany no t'ho vas a perdre. És per això que Venial et porta a la seua sala i en exclusiva la major festa gai de l'any: Infinita Tour 08 ja que enguany Infinita farà una parada a València dissabte que ve 28 de juny, abans de desembarcar amb tot el seu poder en la festa de Madrid.

En cabina, un dels djs més rellevants i influents de la música electrònica de tota Espanya: Ismael Rivas. Ismael és un dels djs espanyols més reconeguts tant dins del territori nacional com fora d'ell. El seu estil propi i inigualable junt amb la seua evolució són, sens dubte, els secrets del seu èxit. A més de la seua important residència en Space of Sound (des de 1997) no hem d'oblidar els seus més de 25 produccions per a nombrosos segells, a més de remescles per a gent com D-Formation, Wally López, Julio Navas...

José Galisteo en ValenciaTampoc faltaran aqueix dia tan especial els djs residents: Víctor Alegre i Juanma Surian els quals, al llarg de l'any, t'han portat la millor música i les novetats més exclusives en l'estil house en tots els seus vessants.

L'animació Infinita portada des de Madrid estarà centrada en un món de súper herois, perquè el món lgtb encara continua necessitant ells per a reivindicar els seus drets i igualtat. Tot açò acompanyat d'un muntatge tècnic i d'una il·luminació espectacular.

I per si tot açò fora poc, comptarem amb José Galisteo des d'Operación Triunfo per partida doble, ja que podràs gaudir de la seua companyia tant en la carrossa de la marxa de l'Orgull pels carrers de València, com en la mateixa discoteca, junt amb tot l'equip humà de Venial València, que aqueix dia ho donarà tot per a tu, per a mai oblides aqueixa nit del 28 de juny.

---------------------


Més informació en: www.venialvalencia.com