Música i espectacles

Venial i Space of Sound celebren junts l'Orgull 2007

11/06/2007


Orgull 2007 a VenialAmb motiu del dia de l'Orgull 2007, el pròxim 23 de juny Venial ens porta des de la capital del país una de les festes més reconegudes a nivell internacional.

Space of Sound i Infinita 07 del grup fsm, es trasllada en exclusiva durant esta nit a la discoteca Venial València amb tot el seu equip al complet, per a fer-se càrrec de la nit més important de l'any. Parlar de Space of Sound és parlar de 13 anys en l'escena clubbing i enguany el tour renova tota la seua imatge amb un espectacle que estan portat a ciutats tan dispars com París, Londres, Lisboa, Oporto... i el dia 23 en la discoteca Venial València.

Tot l'equip d'animació de Space of Sound al complet es desplaçarà fins a la nostra ciutat. Ballarins, performers i artistes de l'escena que utilitzen tots els recursos que tenen a la seua disposició: maquillatge, vestuari, body painting, expressió corporal, comunicació directa amb el públic… L'animació en Space of Sound és, més que altra cosa, diferent de la de la resta dels clubs i qualificada per molts com un art. Destaca per la seua originalitat i autenticitat, com la de tots els personatges que la posen en pràctica cada diumenge a Madrid i de la que podrem disfrutar el dissabte 23 en Venial. Tots ells són especials, cada un a la seua manera, perquè són un grup de persones heterogeni pensat per a tot tipus de públic. El seu paper durant la sessió és animar, transmetre i donar marxa... no són simples gogós vestides amb botes i minifalda, ni maniquís perquè la gent els mire i diga el guapos i guapes que són. Que ho són, no ho posem en dubte, però la seua funció va molt més enllà...

En la cabina, comptarem amb el so més característic de Space, que s'apoderarà de Venial durant unes hores per a fer disfrutar a tots i cada un dels allí presents. L'encarregat de posar el so de venial al més alt nivell de qualitat serà René Sandoval com a convidat en esta festa tan especial, junt amb els nostres residents Dj Suri i Víctor Alegre.

Sergio René Sandoval, nascut en Buenos Aires l'any 1978, va viatjar al nostre país l'any 1992 on va començar a tindre els primers contactes amb la música electrònica i les seues variants. En 1999 comença a punxar en diversos afters, com Infinity o Xalet, on derivà el seu gust cap al house americà i tech-house. A l'estiu de 2001 va treballar en Sweet Danse (Antiga sala Saratoga–Refugio, Madrid), allargant durant uns quants mesos la seua residència allí. Actualment té la seua residència en la sessió People (Maxime-Madrid), marcant en ella el seu propi estil i introduint al public en innovadores sessions apostant per l'electro-house, minimal i minimal-tech. A estes altures, ja ha deixat clar que la seua efectivitat en la pista de ball està fora de tot dubte. En estos moments i després d'alguns anys de pràctiques en producció musical, el seu treball com dj s'ha estés de ple a eixe camp, creant al seu torn el segell Don't Touch Records, identificat per la seua línia electrònica variada i avantguardista.

I per si açò fòra poc, Venial comptarà enguany amb la presència de La Prohibida i Malena Gracia com a artistes convidades a l'Orgull 2007. Les dos estaran tant en la carrossa com en la discoteca, en la que tenen una gran sorpresa preparada per a tot el públic allí present.

Sens dubte, esta promet ser una de les millors festes que Venial ha preparat en els últims anys, perquè la nit de l'Orgull 2007 siga especial i inoblidable per a tots i totes.

---------------------


Més informació en: www.venialvalencia.com