Música i espectacles

Primer aniversari de Fascination! amb Carlos Gallardo

19/10/2010


Fascination! Venial ValenciaFascination! cumplix un any i Venial ho celebra tirant la casa per la finestra. Ens van prometre quelcom espectacular i ho han cumplit: aquest dissabte dia 23 d'octubre per primera volta a València podrem gaudir de Carlos Gallardo, un dels djs i productors més en forma del moment, en una sala totalment remodelada.

Nominacions als Djs Mags, infinitat de premis i números 1 en les llistes d'èxits i vendes, residents de les millors festes d'Europa, conegudíssims temes amb la vocalista Rebeka Brown com "Don't let this moment end"... tot açò i molt més és Carlos Gallardo, que ens presentarà en exclusiva nous temes com "Get It Up" en el que ha contat amb la col·laboració i la veu de Lorena, guanyadora de OT i que de ben segur es convertirà en un dels grans èxits d'aquesta temporada.

L'acompanyaran els reisdents de Fascination! Suri & Markus dB juntament amb Víctor González, amb una performance especial a càrrec de Krystall Forever, sorpresa de benvinguda especial per a l'ocasió i espectaculars visuals dissenyats expressament per a l'aniversari de Fascination! al sobre de les noves pantalles de vídeo leds que decoren la sala.

A més, tot i ser una gran ocasió Venial no puja el preu de la seua entrada!!

---------------------------

Més informació:

Venial http://www.venialvalencia.com

Fascination! a Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=102991766434346


Compartix açò al teu Facebook