Música y espectáculos

Venial of Sound Tour inicia su gira en la Terraza l'Umbracle

20/06/2007


Fiesta despedida Orgullo 2007 en l'UmbracleVenial of Sound és una nova festa nascuda en el 2007 i recolzada per Discoteca Venial, sala que durant 14 anys ha estat a l'avantguarda en el centre de la ciutat de valència.

El principal objectiu de Venial of Sound és donar-li encara més vida i color a les nits valencianes, quelcom que ens faça eixir de la rutina habitual nocturna i que de tant en tant ens brinde una alternativa de gran qualitat. No es tracta de competir, si no una festa esporàdica.

I què millor ocasió per a donar el tret d'eixida que la nit del diumenge del cap de setmana de l'Orgull a València. Un cap de setmana especial on els valencians i visitants disfrutaran de molts esdeveniments i activitats en el què serà l'orgull gai més complet de la història de la nostra ciutat en el què, com sempre, Venial té molt a dir.

Venial of Sound Tour obri la seua gira este diumenge 24 de juny a partir de les 00:00 h. en la Terrassa l'Umbracle, el marc idoni per a esta festa per la seua situació i el seu evident estil i serietat. L´Umbracle és el pòrtic d'entrada a la Ciutat de les Arts i les Ciències, una zona verda de lliure accés de 7.000 metres quadrats, 320 metres de longitud i 60 metres d'amplària. És l'espai de moda a València.

L'animació anirà a Càrrec d'Alex Khourian, el qual compta amb àmplia experiència com a cap d'animació i coreògraf a nivell nacional, havent treballat en sales com Apache, Venial, Tokyo, Betty Pop i actualment en 30itantos.

Com a estreles invitades, l'animació comptarà amb la presència de Diva Kiara, drag-queen més que reconeguda en el nostre ambient i que ha ballat en diferents sales com a Apache i unes quantes sales d'Itàlia. La vocalista Lydia Peters, la qual té a les seues esquenes molts anys d'experiència amb nombroses actuacions per tota Espanya i és locutora de programes de ràdio a nivell nacional. També estarà present La Prohibida, la qual ha sigut cap de cartell de molts esdeveniments a nivell nacional i compta amb 2 discos a les seues esquenes.

La música anirà a càrrec de Dj Suri, el qual transformarà el so l'Umbracle en el So característic de Venial, sala de la qual és resident. Dj Suri es caracteritza per la seua versatilitat a l'hora de posar-se en els plats.

La nit del diumenge 24 promet ser, sens dubte, un fi de festa de l'Orgull al nivell que tots els valencians i valencianes ens mereixem. Per a facilitar l'assistència a tot el que ho desitge, l'entrada és totalment lliure.


---------------------


Més informació: