Música i espectacles

SuperMartXé arriba a Alacant de la mà de Seven Colors

06/04/2010


SuperMartXéCatalogada com una de les millors festes del panorama nacional i internacional, aquest dissabte dia 10 pots gaudir per primera vegada en la província d'Alacant de la festa SuperMartXé en la sala Seven Colors, amb tot el seu desplegament al complet: deejays, gogós, vocalista, animació i regals. L'esdeveniment està patrocinat de forma especial per Rayma Espectáculos i la nova emissora de ràdio Sfera FM 92.00

Junt amb els djs habituals de la sala: Mr Harold, Angel Molla i Anne, una espectacular sessió a càrrec del dj de SuperMartXé Hugo Sánchez farà vibrar els teus sentits, junt amb la veu de Giovanna, una de les millors vocalistes del moment.

Seven Colors després d'una temporada de descans, torna a obrir les seues portes amb forces renovades, un nou equip i una nova direcció. Amb festes com aquesta queda demostrat que aposten fort per oferir una programació del més alt nivell, enfocada al públic més exigent i d'una qualitat indubtable.

La venda d'entrades està disponible per tan sols 15 € de forma anticipada i 20 € en porta. Pots adquirir-les en els locals col·laboradors a Alacant: Manhattan Café, Pikadura Café, Caníbal Pub, In-Albis Pub, Dark, La Cúpula Azul, Beethoven (Panoramis), Mia Pub, Rayma Espectáculos Sergio Rubio Estilistas i a Elx: Sultana Pub i Reims Pub.

Més informació i reserves: 672 686 317 i en la web www.sevencolors.es


Compartix açò al teu Facebook