Música i espectacles

Suck me Gay Festival, the end of Summer

20/08/2009


Suck me Gay FestivalEl pròxim dissabte 19 de setembre, Groovelives Team i Nuit Music han preparat un esdeveniment amb tots els luxes, un festival gai i gayfriendly a València capital.

Aquest festival compta amb el recolzament d'un gran grup organitzatiu com és Groovelives Team, una promotora d'esdeveniments amb molts anys d'experiència en festivals. Ells, junt amb el grup Nuit Music, ens proposen que diguem adéu a l'estiu d'una forma totalment diferent del que es porta fent per ara. Si has acabat les teues vacacions estivals i tens enyorança i un poc de depressió perquè se't va acabar la ganga i toca tornar al treball, què millor que deixar-te caure per aquest esdeveniment?

Ens proposen 24 hores de festival en 2 ubicacions en els afores de València: Spook i Buenavista.

Ubicada en la carretera del Riu núm. 394 (platja de Pinedo), l'emblemàtica sala Spook disposa de quatre sales perfectament equipades amb el millor so i exquisidament decorades, on un cartell impressionant de djs farà les delícies dels amants de la música house, pop, danse, electre i minimal.

El recinte obrirà les seues portes a les 18:00 hores amb una recepció explosiva a les mans de Babs Davenport i estarem fins que isca el sol per a gaudir d'un meravellosa alba.

Disposa d'una terrassa exterior on gaudir dels últims rajos de sol i la brisa marina, orientada a la platja de Pinedo i amb un toc eivissenc, per a prendre les teues copes ballant el millor electre pop o assentat gaudint de l'ambientàs amb les actuacions de La Karamelo, Mari Callas, Pumara i Borrachas Provincias i la música de Làtex Dj (Putilatex) i Los Padres de Lola (El Bosque de Tallac).

A més, tant als voltants de la terrassa com dins de la sala s'han preparat diverses activitats i espectacles, amb una animació de luxe.

A partir de les 12 de la nit es posarà en marxa en la zona interior de la discoteca Suck me Club on punxaran djs de la talla de Jorge Zamora, Dj Luiggi o Eva Merkeis, junt amb la inconfusible Sandra Love que posarà veu als millors temes del moment.

A partir de l'1 de la matinada prepara't per a Harness, la festa més bruta i óssa del mediterrani amb Luis Yanguas (Brutus Club Sevilla/Planeta Conilla) i Dj Rob (el Bosque de Tallac).

Entre les activitats complementàries, els xics d'Ibizate ens proposen assistir als tancaments d'Eivissa en un viatge de tres dies i dues nits, amb entrades a la preparty en Bora Bora i al closing party de Matinee en Amnesia. Se sortejaran tres viatges per a 1 persona amb estada inclosa, valorats en 144 € cada u. Busca el seu estand en la Terrassa Show de Suck me!! i fes-te amb un d'aquests viatges. Opensexvalencia.es també comptarà amb un estand i et farà entrar en calor amb el seu especial Tupper Sex. Lambda, l'associació de gais i lesbianes, estarà a la teua disposició per a oferir-te tota la informació necessària sobre sexe segur en el seu estand i la firma de moda Cinta Roja farà una exposició i venda dels seus millors dissenys perquè vistes a la moda. I perquè tot quede ben documentat, Adictosalanoche.com t'esperen en un magnífic photocall en l'entrada del recinte.

A les 7:30 del matí del diumenge la festa es trasllada al Camí de la Font Encorts núm. 54, en els afores de València i prop de la Ciutat de les Ciències. En Buenavista Club Social continuarà el festival fins a les 6 de la vesprada, amb terrassa, piscina, sex àrea, més música, mes animació i més sorpreses. A càrrec dels plats estaran Falomir, Oscar Liv i Miss Juls.

Si desitges assistir a aquest festival, no has de preocupar-te pel transport ja que l'organització hi ha disposat autobusos des de les 18 h. fins a les 7:30 h. cada 2 hores des de les Torres de Quart i les Torres de Serrrans.

Pots adquirir les teues entrades en els principals pubs de la teua ciutat:

  • Alicante: Dark, Mising, Canibal Pub.
  • Benidorm: Bears Bar Benidorm, The Look, Mercury, Sauna Splas.
  • Valencia: Botanic Bear, Café de la Seu, ADN, Nunca digo no, Café Trapecio, Dakota, So and Go.
  • Castellón: Groc Conection.

-----------------------

Més informació:


Compartix açò al teu Facebook