Música i espectacles

Space of Sound World Tour torna a València de la mà de Venial

31/01/2008Jaiver Gonzalez Space of Sound

Space of Sound és la principal marca de FSM Group, l'empresa número u de l'oci nocturn a Madrid. L'objectiu de Space of Sound World Tour és oferir no sols un esdeveniment, sinó una experiència en què els apassionats de la música electrònica puguen gaudir d'un ambient dissenyat específicament per al seu entreteniment. Amb la mescla de música, ball i un ambient confortable, és un esdeveniment dissenyat per a tots els sentits.

I després de passar per ciutats com Roma, París, Londres i Lisboa recaurà en exclusiva el dia 23 de febrer en la Discoteca Venial Valencia amb tot l'equip d'animació al complet. L'animació en Space of Sound és, per damunt de tot, diferent de la de la resta dels clubs i qualificada per molts com un art. Destaca per la seua originalitat i autenticitat, com la de tots els personatges que la posen en pràctica cada diumenge a Madrid i de la que podrem gaudir pròximament en Venial.

Si ens centrem en aquest últim any 2007, podem dir que ha sigut un any ple d'èxits i que ha portat l'essència SPS pels clubs més rellevants de la geografia espanyola, sent Venial un dels clubs afortunats en què es van celebrar dues festes durant aqueix any. I en aquest 2008, Venial continua apostant per la qualitat.

En la cabina, comptarem amb el so més característic de Space, que s'apoderarà de Venial durant unes hores per a fer gaudir a tots i cada un dels allí presents. L'encarregat de posar el so al més alt nivell de qualitat serà Javier Gonzalez com a convidat, junt amb el característic so Venial dels residents Dj Suri i Víctor Alegre.

Javier Gonzalez conta que la seua afició pels plats comença quan, sent encara molt jove, es pujava a les cabines dels seus amics deejays i observava perplex l'art de mesclar música. La combinació de sensacions ací viscudes es transformarien en el que avui és la seua professió, a més de la seua major afició.

És en 1988 quan comença la seua carrera per diferents clubs en la capital, encara que de manera esporàdica. Durant algun temps, és el responsable de les llums en la recent inaugurada Space Of Sound, allà per l'any 1994 i encarregat de la música en el madrileny The End fins que marxa a Alacant, on decidix provar sort. Sens dubte, aquesta ciutat llevantina li oferix l'oportunitat que buscava i en breu es veu punxant en els millors clubs de la zona. Inaugura la mítica Pachá de Torrevieja, és freqüent en les festes de Z-Club i es convertix en resident del club Metro, on compartix cabina amb els deejays més importants del panorama internacional com John Acquaviva, Richie Hawtin, Jeff Mills o Erick Morillo.

En estos moments , Javier és deejay resident de Space Of Sound, junt amb Ismael Rivas i David Berna, i és un dels caps de cartell imprescindibles en totes les edicions del festival mundialment conegut Infinitamentegay, on ha compartit escenari amb artistes de la talla de Fangoria o djs com a Víctor Calderone, Danny Tennaglia o els Deep Dish. Aquest passat any també ha participat en la primera edició del Space of Sound Festival, clausurant l'esdeveniment al qual van acudir més de 20.000 persones. Tot un esdeveniment musical que no ha passat desapercebut per a la indústria musical. En l'actualitat, també treballa junt amb Oscar García en un nou projecte del segell Shinshy rècords el qual veurà la llum els pròxims mesos.

Javier González aconseguix sempre adequar-se a distintes situacions, sales o tipus de públic i indistintament pot crear fabuloses sessions. Diferents estils amb una característica comuna: atrapen a qualsevol. "Andrea's Song" és la seua última producció, dedicada a la seua filla, que podem escoltar en el segon volum del CD commemoratiu de l'Aniversari de Space: UN10+1, que Javier ha mesclat junt amb un dels deejays nacionals de major repercussió en el món house, Dimas aka D-Formation.

Venial portarà a València en enguany les millors i més importants festes de la ciutat, donant el tret d'eixida amb Space of Sound. Una marca sinònim de qualitat, avantguarda, professionalitat i com no, festa assegurada.