Música i espectacles

GayXperience presenta Cita2 especial Sant Valentí en Tabola

11/02/2009


Cita2 GayXperiencie en Tabola ValenciaGayXperience celebra Sant Valentí amb tots els luxes en el pub TabolaClub, una festa especial dissabte que ve 14 de febrer, amb el seu famós mensajometro en el que trobar aqueixa persona especial serà més fàcil. Durant la festa tindrà lloc la rifa de fadrins més espectacular, amb una invitada d'excepció com a mestre de cerimònies: Akaimo, un Cupido molt particular sobre l'escenari.

Akaimo, un dels rostres més atractius de la nit valenciana, hi ha ballat en les millors sales de la província com Venial, The Face, Puzzle, Apache o Bananas. La seua simpatia i el seu immillorable físic ho convertixen en tot un regal per a la vista amb els seus calents moviments sobre en podium del pub per a una nit tan especial. Durant tota la sessió ballarà només per a tu en GayXperience.

Tot això amb la millor música en el dj set -per primera vegada per a GayXperience- de Dj Markus dB, dj oficial de Gayvalencia.org i dj resident en Venial València, que ens oferirà una sessió house sense precedents acompanyat de nous i espectaculars visuals.

Les sessions de Markus dB han sonat en importants locals com a Café Deseo, Angelitos Negros, Dclub o Venial Valencia. Ha participat també en les festes de l'Orgull de Gandia i és el dj oficial de GayValencia.org amb les seues sessions digitals, que tenen un gran èxit d'acollida. Durant tota aquesta nit ens acompanyarà amb les seues espectaculars mescles, que segur no deixaran indeferente a ningú.

A més durant aquesta nit si presentes el flyer que podràs trobar en els millors locals col·laboradors o imprimint-lo des de la web, podràs beneficiar-te d'un descompte en copa fins a l'1:30 h. I colpet gratis en demanar la teua copa durant tota la nit. I per descomptat tindràs a la teua disposició com sempre el chupimetro de 10 colpets per tan sols 10 €.