Música i espectacles

Miguel Picasso este divendres en la sala Venial

05/08/2007


Miguel Picasso en Venial ValenciaEste divendres 10 d'agost, Venial et porta en exclusiva per a València en un set especial a Miguel Picasso, dj i productor reconegut internacionalment, amb més de 10 anys de carrera a les seues esquenes.

Miguel cobrix un ampli espectre d'estils dins de la música electrònica de ball, des del house electrònic i tribal, fins a les últimes tendències en la música de club, filtrat per un punt de vista molt personal ple de glamour.

Ha sigut dj resident en la famosa sala Passion de Torremolinos, on contínua en una residència mensual, igual que en Dreamer's (Marbella), Emporio Club (Torremolinos) i en el festival gai més important del país, Freedom-Spain.

Com a convidat, ha recorregut les sales més importants d'Espanya i l'estranger, entre les que es troben Queen (París), La Demence (Brussel·les), Substation South (Londres), Macumba (Mad), Heaven (Mad), Cool (Mad), Ohm (Mad), Space (Bcn), Salvation (Bcn), Merci (Bcn), Pacha Bcn, Congreso (Bilbao), Conjunto Vacío (Bilbao), Pulp (Marrakech), Candy (Casablanca) i moltes més.

Va estar punxant junt amb Bob Sinclar, Ismael Rivas i altres en la festa Infinitamente Gayi en el Telefónica Madrid Arena, el 30 de juny del 2007.

Picasso ha compartit cabina amb grans noms nacionals i internacionals, com Erick Morillo, Richard F., Silicone Soul, Danny Rampling, John Acquaviva, Sandy Rivera, Martin Solveig, Narcotic Thrust, Sonique, Java, Alan Thompson, Justin Ballard, Wally López, Pedro del Moral, Dr Kucho i molts altres.

Ha sigut triplament nominat com Millor Dj Nacional, Millor Dj Revelació i Millor Single en els prestigiosos Deejay Mag Awards, en el Top 20 dels quals ha aparegut en la posició 7 de djs house i en la 19 en la global de tots els estils.

Com a productor, ressaltem el seu gran èxit "Physical", la remescla de la famosa cançó d'Olivia Newton-John. El seu single "I like the old school", inclòs en el famós recopilatori mundial Release Yourself, del mateix Roger Sánchez, en la tercera entrega dels recopilatoris Live@Roxy, del Roxy de Nova York, i en "I love New York" ambdós mesclats pel remixer oficial de Madonna, Peter Rauhofer. També mencionem el seu remix del tema "Yes" de Dj Disciple per a Catch 22 Rec. New York i, finalment, el seu últim llançament "Movin", per al segell propietat de Roger Sánchez i establit ara a Amsterdam, Stealth.

Como productor, resaltamos su gran éxito "Physical", la remezcla de la famosa canción de Olivia Newton-John. Su single "I like the old school", incluido en el famoso recopilatorio mundial Release Yourself, del mismísimo Roger Sánchez, en la tercera entrega de los recopilatorios Live@Roxy, del Roxy de Nueva York, y en "I love New York" ambos mezclados por el remixer oficial de Madonna, Peter Rauhofer. También mencionamos su remix del tema "Yes" de Dj Disciple para Catch 22 Rec. New York y, por último, su último lanzamiento "Movin", para el sello propiedad de Roger Sánchez y afincado ahora en Amsterdam, Stealth.

Així que si no vols perdre't a uns dels grans del panorama nacional i internacional, recorda que este divendres el tindràs en la sala Venial València en exclusiva només per a tu.


---------------------


Més informació: